HOROSCOP

239
HOROSCOP - horoscop-1456152211.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai o imagine foarte bine conturată despre cum vrei să arate noul tău proiect. În pofida faptului că nu ți-ar strica două, trei sfaturi în plus, preferi să faci totul de unul singur. Spre surprinderea celor din jur, vei avea parte de un succes răsunător.

Taur: Este facil să spui una și să faci alta, dar pe termen lung acest aspect te va discredita în ochii partenerilor de afaceri. Cel mai bine ar fi să spui adevărul și să ceri ajutor când te simți copleșit de responsabilități.

Gemeni: Uneori, este mai bine să taci, chiar dacă știi câte ceva. Decizi să iei apărarea unui prieten, dar afli că gestul tău a fost interpretat greșit de cei din tabăra adversă. Indicat ar fi să stai de vorbă cu fiecare în parte și să lămurești situația

Rac: Iei de capul tău o serie de hotărâri care nu se anunță deloc inspirate. Când vei vrea să schimbi câte ceva, vei descoperi că nimeni nu este de partea ta. Dar nu dispera, căci te vei descurca de mi-nune.

Leu: Cei din familie se reunesc pentru un eveniment la care tu nu vei putea fi prezent. Ar fi bine să-i suni să-i anunți, pentru că altfel te vor acuza că nu ai plăcerea de a sta cu ei la aceeași masă.

Fecioară: Partenerul de viață are câteva planuri pe care tu nu le prea agreezi. Încerci să-i explici cât poți tu de clar că alegerile sale nu sunt dintre cele mai bune. Decizi în final să lași de la tine.

Balanță: Nu găsești echilibrul necesar pentru a reuși, dar te vei vedea pus în situația de a alege dintre două lucruri rele. Vei alege inspi-rat, căci ai noroc la astfel de lucruri.

Scorpion: Sănătatea ta nu este nici pe departe atât de șubredă precum te plângi în stânga și-n dreapta. Ideea este că ție îți cam place să te victimizezi. Ai mare grijă la consecințe.

Săgetător: Arunci săgeți în jur cum nu-ți convine ceva, dar nu încerci să schimbi lucrurile în favoarea ta. Te-ai obișnuit ca ceilalți să muncească pentru tine, dar acest lucru nu te va ajuta foarte mult pe termen lung.

Capricorn: Vrei să pleci departe, să uiți pentru o perioadă de problemele cotidiene, dar viața de om căsătorit nu te lasă deloc. Ar fi indicat să mai ieși cu prietenii, căci te-ai cam închis în tine.

Vărsător: Veștile bune se țin lanț. După ce vei fi înștiințat că o sumă considerabilă de bani ți-a fost virată în cont, afli că o moștenire este pe cale să-ți revină. Nici bine nu te-ai văzut cu sacii în căruță că te și apuci de făcut planuri de cheltuială.

Pești: Când problemele de la locul de muncă te copleșesc, devii irascibil cu cei de acasă. În principiu, ar trebui să lași deoparte nervii și agitația când intri pe ușă. Dar mai ai de lucrat la acest capitol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.0614 secunde