HOROSCOP

216
HOROSCOP - horoscop-1455893100.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se cunoaște că weekend-ul este aproape. Vă gân-diți mai mult la călătoria programată pentru duminică sau la petrecerea de sâmbătă. Dar cel mai puțin vă orientați spre ceea ce aveți de făcut pentru la serviciu.

Taur: Chiar dacă nu sunteți de acord cu toate planurile pe care și le-a făcut partenerul dumneavoastră, ar fi bine să nu-i reproșați că visează prea mult.

Gemeni: Cântăriți atent ofertele de colaborare sau de asociere pe care le primiți astăzi, pentru că s-ar putea să fie niște greșeli strecurate pe acolo sau lucruri ascunse pe care ar trebui să le știți înainte de a semna ceva. Nu vă neglijați actualul loc de muncă.

Rac: Aveți foarte multe idei privind reorganizarea, planificarea sau evaluarea la locul de muncă. Ideile pot fi extraordinare, dar trebuie să-i convingeți și pe șefi. Pentru asta ar trebui să vă căutați și aliați.

Leu: Ziua de astăzi este foarte bună pentru iubire, și pentru afaceri. Puteți să semnați un contract sau să primiți o finanțare pentru un proiect. Partenerul va fi foarte încântat de așa o rezolvare.

Fecioară: Renunțați la tot ce este inutil în viața dumneavoastră. Puteți renunța chiar la o relație cu o persoană în care ați avut foarte multă încredere și care v-a dezamăgit de foarte multe ori.

Balanță: Nu încercați să reparați ceva prin casă sau la serviciu, dacă nu aveți și pregătirea necesară. Sfaturile de pe Internet nu sunt întotdeauna suficiente.

Scorpion: Astăzi vă susțineți cu multă hotărâre prietenii și s-ar putea să obțineți pentru unul dintre ei o funcție importantă, o avansare, o mărire de salariu. Puteți să puneți o vorbă bună și totul vă iese imediat.

Săgetător: Aveți încredere în forțele proprii și asta vă ajută în carieră, dar nu uitați că de cele mai multe ori succesul depinde și de colaboratori. E bine să aveți cât mai mulți prieteni printre aceștia.

Capricorn: S-ar putea să fiți numit într-un juriu sau într-o comisie de evaluare în care se va ajunge greu la un consens, dar până la urmă ultimul cuvânt va fi al dumneavoastră.

Vărsător: Atenția se îndreaptă astăzi spre o rudă foarte apropiată care are o problemă de sănătate sau trebuie să plece pe neașteptate într-o călătorie și va trebui să o însoțiți. Va fi totul bine!

Pești: Dacă afacerea vi s-a împotmolit sau în carieră bateți pasul pe loc, ar fi bine să vă gândiți și la o eventuală reorientare profesională, pentru că sunt atâtea oportunități care bat la ușă. Nu pierdeți vremea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4403 secunde