HOROSCOP

218
HOROSCOP - horoscop-1455109175.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aceste zile sunt pline de emoții, datorită unor evenimente care au loc în familie sau a unor schimbări pe care le vei face în viitorul apropiat. Pe acest fond emoțional, vin satisfacții și sprijin.

Taur: Chiar dacă nu te afli în-tr-o perioadă prea confortabilă, constați că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum par și că unii oameni apropiați sunt dispuși să te sprijine.

Gemeni: Poți obține rezultate foarte bune, însă e necesar să renunți la scenariile pesimiste. Indicat ar fi să ai un plan cu care să pornești la drum.

Rac: Prezența unei persoane dragi te face să te simți ca peștele în apă. Ești inspirat, creativ, gata să-ți exprimi potențialul și talentele la un nivel înalt, mai ales că ești într-o perioadă de schimbări radicale.

Leu: Pentru tine, aceste zile aduc multe emoții. Poate fi dificil să faci diferența între vocea sufletului și cea a minții. Tocmai de aceea nu e momentul să pui presiune pe tine dacă ai de făcut o alegere importantă.

Fecioară: Dacă în ultimele zile te-ai frământat încercând să găsești răspunsuri și soluții, acum apar informațiile necesare pentru întregirea tabloului. Acestea te vor ajuta să faci alegerile potrivite.

Balanță: Chiar dacă schimbările surprinzătoare din această perioadă îți dau fiori, zilele acestea te ajută să-ți recapeți încrederea și optimismul.

Scorpion: Deși te afli în zona discreției și izolării, simți că începe să se facă lumină în mintea ta. Cu alte cuvinte, începi să realizezi care a fost logica unor evenimente și întâmplări din ultima perioadă.

Săgetător: Când Luna se află în Scorpion, pentru tine este semn că a venit momentul relaxării, meditației și autoevaluării. Prin urmare, ai nevoie de momente de solitudine.

Capricorn: Pentru tine, este o perioadă a eliberării de constrângeri, atașamente și relații con-juncturale. Pur și simplu nu mai vrei să te complaci sau să faci compromisuri.

Vărsător: Luna în Scorpion activează zona carierei și puterii. În cursul dimineții pot exista discuții tensionate cu un partener, colaborator sau șef, însă în a doua parte a zilei, lucrurile se așază mai frumos decât sperai.

Pești: Zbuciumul acestei perioade este legat de o relație sentimentală, cu implicații diverse, inclusiv materiale. Ceva stă să se rupă, iar cineva care ți-a fost aproape până acum poate fi pe picior de plecare din viața ta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 02 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 01 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.4538 secunde