HOROSCOP

226
HOROSCOP - horoscop-1454332416.jpg

Articole recomandate

Berbec: Numeri zilele până la acea perioadă în care vei spune adio muncii tale și te vei relaxa ca la carte. Ai mare nevoie de o perioadă în care să îți încarci bateriile. Până una alta, mai ai de rezolvat câteva aspecte importante, pe care nu trebuie să le ignori orice ar fi.

Taur: Ai cerut părerea celor avizați, dar nu ai primit mare lucru. De aceea, decizi că cel mai bun instructor pentru tine…ești chiar tu. Ai grijă să nu repeți aceleași greșeli care te-au adus în punctul în care te afli acum.

Gemeni: Ești dispus să oferi informații prețioase în schimbul unor detalii care te vor ajuta să crești la locul de muncă. Atenție! Totul devine periculos atunci când în peisaj apare un coleg care nu vede cu ochi buni acest lucru.

Rac: Problemele pe care le-ai avut cu rudele îndepărtate sunt pe cale să se risipească, tocmai pentru că ai ajuns la concluzia că uneori este bine să mai și lași de la tine. Așadar, vei avea parte de multe bucurii după marea împăcarea.

Leu: Ai nevoie de mai multă liniște, pentru că în ultima perioadă ai fost cam stresat și agitat. Este cam greu pentru tine să realizezi acest lucru, dar trebuie să încerci cu orice preț.

Fecioară: Pleci dintr-un loc în care nu te mai simți dorit, dar ajungi să regreți pasul făcut. Ar trebui să stai de vorbă cu cei pe care-i acuzi că se comportă inadecvat cu tine.

Balanță: Înveți să refuzi propunerile care ți se par pierdere de vreme. Ai ajuns la concluzia că timpul tău este neprețuit și trebuie să-l trăiești acum și nu altădată.

Scorpion: Banii sunt problema ta numărul unu. Și nu pentru că lipsesc, ci pentru că sunt structurați astfel încât nu știi cum să-i administrezi eficient. Ai de făcut multe investiții, lucru care te cam deprimă.

Săgetător: Muncești mult, pentru că în plan apar câteva schimbări ce necesită o mulțime de bani. Cu dăruire și ambiție vei rezolva toate problemele care se ivesc.

Capricorn: Rutina este cea care te omoară și nu îți dă pace. Simți că zilnic trebuie să faci aceleași lucruri, de care te-ai cam săturat. Încearcă să găsești noi activități care să te țină în priză.

Vărsător: Primești un răspuns favorabil, care îți dă un impuls să faci mai multe pentru tine. Chiar dacă nu este momentul oportun, vei accepta totuși câteva invitații care te vor scoate din starea de leneveală.

Pești: Te-ai pus serios pe cheltuit bani. Dacă nu devii mai chibzuit vei ajunge în situația în care vei face multe datorii și sigur nu vrei asta. Ar fi indicat să începi să pui deoparte pentru zile negre.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 25 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 21 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5168 secunde