HOROSCOP

192
HOROSCOP - horoscop-1453211697.jpg

Articole recomandate

Berbec: După ce primești acea veste minunată pe care ai tot așteptat-o, începe aventura. Ideea este că, deși timpul nu îți permite să pleci foarte departe, vei face o excepție și te vei pune pe primul plan. Se anunță o perioadă perfectă.

Taur: Problema cea mai mare cu care te tot confrunți nu este decât în imaginația ta. Pentru că trăiești viața la maxim și te bucuri de fiecare clipă, va fi foarte ușor să îți pui pe lista de priorități o vacanță.

Gemeni: Ai putea petrece mai mult timp în apropierea partenerului de viață, asta dacă îți vei organiza mai bine activitățile. Este inacceptabil să fii tot timpul ocupat! Ai grijă și de tine.

Rac: Ești într-o formă fizică de invidiat, asta pentru că te interesează mult ce spun ceilalți pentru tine. Indicat ar fi să iei o pauză, pentru că, în sens contrar, oboseala își va spune cuvântul.

Leu: Refuzi cu încăpățânare să comunici ceea ce simți după un mic eșec, doar pentru a părea puternic. În realitate, imediat ce ajungi acasă te ascunzi și suferi în singurătate.

Fecioară: În ultima vreme, te-ai cam lăsat condus de unele persoane care sunt mult prea puțin determinate să facă ceva în viață și astfel te-au încetinit. Poate este timpul să mergi înainte.

Balanță: Te simți extrem de dezamăgit de modul în care acționează un prieten când vine vorba să îți ofere un mic ajutor financiar. Nu îți spune nici că o va face, dar nici nu îți dă de înțeles că nu.

Scorpion: Ai căzut în plasă atunci când ai crezut că prietenii vor fi mereu lângă tine, la bine și la greu. Ideea este că ar trebui să fii mai precaut. Întotdeauna, prietenul la nevoie se cunoaște.

Săgetător: De dragul iubirii, ai fi în stare de orice. Dar gândește-te foarte bine dacă asta este ce îți dorești. Nu te mai crampona în explicații care mai de care mai sofisticate, dar păstrează-ți latura onestă.

Capricorn: Dacă nu vrei să te indispui, atunci nu îți face planuri foarte stricte. Întâlniri de ultimul moment apar ca de nicăieri și atunci te vezi nevoit să găsești rapid soluțiile la situațiile neplăcute.

Vărsător: În prima parte a zilei, ești foarte activ și sociabil. Reușești să îți păstrezi opti-mismul, în ciuda problemelor sentimentale care te frământă. Profesional, stai bine.

Pești: Treci mai ușor peste grijile cotidiene, grație entuziasmului și optimismului cu care începi ziua. După-amiază, faci planuri pentru o călătorie mai lungă, împreună cu persoana iubită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.4903 secunde