HOROSCOP

241
1
HOROSCOP - horoscop-1453127498.jpg

Articole recomandate

Berbec: Chiar dacă ziua începe prost, se pare că totul e doar așa, de formă. Pentru că adevăratele clipe de fericire vor veni spre tine după prânz. Și atunci vei avea toate motivele din lume să strigi de bucurie.

Taur: Cineva din anturajul tău îți dă permisiunea să faci tot ce vrei, cu o singură condiție. Și cum ție nu îți plac condiționările, vei cere socoteală.

Gemeni: Vremea rea te ține în casă. Acum ai ocazia să te ocupi mai cu spor de toate aspectele pe care le-ai cam neglijat în ultimul. Și ar fi bine să nu te sustragi, pentru că nu este deloc în interesul tău.

Rac: Prea multe bătăi de cap pentru un scop care nu te definește. Ar fi indicat să te apuci să faci doar acele lucruri cu care crezi că rezonezi. Pentru că altfel vei claca, cu sau fără voia ta.

Leu: Decizi că este timpul să faci o schimbare în viața ta personală. Chiar dacă iei decizia de a-ți rezolva conflictele cu un prieten mai vechi, nu scăpa din vedere nici problemele pe care le ai cu partenerul de viață.

Fecioară: Norocul dă peste tine azi, pe neașteptate. O veste minunată este pe cale să îți schimbe atât ziua cât și starea generală. Iată că acum chiar că nu mai ai niciun motiv să te plângi.

Balanță: Dorința de a-i ajuta pe cât mai mulți se transformă într-un coșmar, după ce un prieten începe să te suspecteze că ții ba cu unii, ba cu alții. Ia măsuri.

Scorpion: Iei inspirata decizie de a nu le mai permite celorlalți să își dea cu părerea atunci când vine vorba despre viața ta personală. Pentru că știi să te descurci și singur, le spui verde în față tot ce te deranjează.

Săgetător: Banii vin și pleacă, dar amintirile sunt cele care te vor face fericit. Motiv pentru care ar trebui să investești mai mult în clipe frumoase petrecute alături de cei dragi, decât în bunuri care mâine nu te vor mai interesa.

Capricorn: Ai un comportament mult prea agresiv atunci când este vorba de a lua apărarea unui prieten. Chiar dacă uneori exagerezi, cei din jur știu că onestitatea este cea care te face să fii așa. Nu trebuie să te scuzi.

Vărsător: Deciziile zilei se anunță a fi nu inspirate, ci foarte inspirate. În sfârșit vezi luminița de la capătul tunelului, lucru care te bucură având în vedere situația tensioantă prin care ai trecut în ultima perioadă.

Pești: Nici nu vrei să pleci, dar nici să rămâi și pare a fi o idee bună. Viitorul tău este incert, pentru că deciziile pe care le iei sunt pripite. Ar trebui să fii mai sigur pe instinctele tale.

Comentează știrea

aDRIANA
18 ianuarie 2016
Oferta

Iata o metoda confortabila de facut bani! Avem cel mai puternic sistem cu care si dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii la adresa de email: adrianamihalcea9@gmail

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.9578 secunde