HOROSCOP

222
HOROSCOP - horoscop-1453033214.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață aveți o neînțelegere cu o rudă mai în vârstă. Este indicat să evitați întâlnirile cu prietenii și cu rudele. Suneți agitat și s-ar putea să nu vă înțelegeți.

Taur: Nu vă convine nimic și simțiți nevoia să schimbați ceva. Este o stare de spirit trecătoare. Doriți să împrumutați o sumă de bani, dar nimeni nu se oferă să vă ajute.

Gemeni: Dimineață s-ar putea să vă certați cu partenerul de viață din cauza unor probleme financiare. A venit momentul să înapo-iați unei rude o sumă împrumutată mai demult, dar nu aveți de unde.

Rac: Este posibil să aveți discuții în familie din cauza banilor. Vă sfătuim să țineți cont și de necesitățile celorlalți. Evitați călătoriile și nu încercați să faceți mai mult decât se poate!

Leu: Se pare ca sunteți confuz și vă lipsește simțul practic. Vă recomandăm să evitați călătoriile și întâlnirile de afaceri. Relațiile sentimentale pot merge mai bine.

Fecioară: Sunteți nervos, pentru că trebuie să renunțați la o călătorie în interes de familie. Este de preferat să stați acasă, pentru că sunteți predispus la probleme digestive.

Balanță: S-ar putea să vă enervați din cauza unui partener de afaceri. Se pare că nu vă înțelegeți asupra problemelor financiare. Vă sfătuim să vă temperați nervozitatea.

Scorpion: Vă așteaptă o zi plină de situații neprevăzute. La muncă vi se pregătește o surpriză, chiar o promovare. Lucrurile stau bine și în viața de cuplu sau familie.

Săgetător: Simțiți nevoia să faceți o investiție importantă pentru cămin și intenționați să cheltuiți o sumă importantă. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că nu este o zi favorabilă investițiilor.

Capricorn: Vă sfătuim să fiți mai atent la problemele celor apropiați. Partenerul de viață s-ar putea chiar să vă reproșeze că ați devenit indiferent. Fiți prudent, mai ales în chestiuni financiare!

Vărsător: Sunteți lăudat de șefi pentru felul în care vă faceți treaba. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situații nefavorabile. Vă sfătuim să evitați întâlnirile cu prietenii și să nu circulați cu mașina.

Pești: Dimineață aveți tendința de a fi irascibil. Nu este exclus să provocați o ceartă. Vă sfătuim să vă temperați, pentru că riscați să vă faceți dușmani.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3819 secunde