HOROSCOP

186
HOROSCOP - horoscop-1452867954.jpg

Articole recomandate

Berbec: Evită să faci planuri prea riguroase, azi. Pentru că vor apărea evenimente care te vor face, fără să vrei, să schimbi câte ceva în program. Așadar, lasă lucrurile să vină de la sine.

Taur: Ești prea nervos încă de la primele ore ale dimineții, lucru deloc benefic având în vedere situația în care te afli. Sfatul nostru este să cauți câteva tehnici de relaxare, pe care să le și aplici cât de repede poți.

Gemeni: Nu ai terminat la timp lucrarea care ți-a fost atribuită, fapt pentru care vei atrage nervii și cearta șefului. Trebuie să încerci din răsputeri să rezolvi problema, în sens contrar vor fi luate măsuri dure împotriva ta.

Rac: Afacerile și finanțele sunt pe primul loc, este adevărat, dar mare grijă și la relațiile sentimentale. Prea multă muncă îți va alunga partenerul. Găsește un echilibru.

Leu: Sinceritatea este foarte importantă într-un cuplu. Ar trebui să fii deschis cu partenerul de viață, și să-i spui clar și concis ce ai de gând să faci ca să îmbunătățești legăturile dintre voi.

Fecioară: O veste proastă este cea care îți strică ziua, dar nu trebuie să te lași doborât de acest lucru. Uneori, un pas în spate poate fi benefic, pentru că te ajută să îți reanalizezi prioritățile.

Balanță: Ai de făcut o grămadă de lucruri care necesită atenție sporită, dar tu nu reușești să te concentrezi de niciun fel. Ar fi indicat să tragi aer în piept și să te pui pe treabă cât încă nu e prea târziu.

Scorpion: Ai atins un subiect sensibil atunci când ai decis să trimiți acel mesaj persoanei iubite. Ai mare grijă cum redresezi situația, căci ai puterea de convingere necesară.

Săgetător: Randament zero, azi, în toate domeniile. Nu ar strica mai multă odihnă. Ai pierdut contactul cu tine, și riști s-o dai în bară mai ceva ca la început. Rezolvă-ți problemele.

Capricorn: Chiar dacă începi ziua plin de entuziasm și chef de muncă, totul se va diminua treptat. Seara te găsește epuizat și sleit de orice chef. Asta până când vei primi un telefon surpriză.

Vărsător: Nu este momentul potrivit să faci pe mediatorul într-un conflict în care nu ești implicat deloc. Ai mare grijă de partea cui ești, căci riști să-ți faci dușmani foarte mulți.

Pești: Vrei să devii responsabil, dar nu știi cum să începi. Pentru început, ar trebui să îți duci la bun sfârșit toate sarcinile pe care le ai în lucru. Doar așa poți progresa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5091 secunde