HOROSCOP

256
HOROSCOP - horoscop-1452091844.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi sunteți foarte emotiv, de aceea este posibil să aveți dificultăți de comunicare. Încercați să vă ordonați ideile și nu refuzați ajutorul celor din jur! Se anunță o seară de pomină și bineînțeles că nu veți refuza.

Taur: Originalitatea vă recomandă ca fiind cel mai bun din grup. Cu toate astea, ar fi bine să țineți cont și de ideile colaboratorilor. Astăzi nu este indicat să vă implicați în activități sociale.

Gemeni: În prima parte a zilei, s-ar putea să întâmpinați mici dificultăți în relațiile sentimentale. Partenerul de viață vă va arunca o serie de vorbe mai puțin frumoase. Puteți rezolva totul foarte ușor, cu calm și cu o vorbă bună.

Rac: Dimineață s-ar putea să fiți cam confuz. Nu răspundeți la provocările partenerului de viață, pentru că vrea doar să vă scoată din sărite! Dacă reușiți să evitați o discuție aprinsă, în scurt timp situația se va îmbunătăți considerabil.

Leu: Prietenii sunt cei care se oferă să vă dea o mână de ajutor. De unul singur, nu aveți prea mari șanse de reușită. Cu toate astea, nu prea apreciați gesturile lor.

Fecioară: Se pare că sunteți cam confuz și nu este bine să luați decizii importante. Atenție mare! Vă sfătuim să amânați activitățile care necesită un efort intelectual deosebit.

Balanță: Sunteți hotărât să demarați o activitate nouă. Poate fi vorba despre o afacere. Este o zi favorabilă schimbărilor în cămin și drumurilor scurte în interesul familiei. Cu sănătatea nu stați foarte bine.

Scorpion: Aveți tendința să vă ocupați numai de problemele personale și să neglijați relațiile sentimentale. Chiar dacă situația financiară nu vă mulțumește, ar fi bine să încercați să nu vă aventurați într-un domeniu pe care nu-l stăpâniți.

Săgetător: Aveți șanse mari să găsiți un nou loc de muncă, așa cum vă doriți. Farmecul personal este cheia cu care veți deschide multe uși. Dar nu vă bazați numai pe asta.

Capricorn: Este posibil să aveți dificultăți pe plan sentimental, din cauza stării de emotivitate care vă împiedică să vă exprimați deschis și clar. Ar trebui să lăsați emoțiile în urmă. Nu aveți de ce să vă faceți gânduri negre.

Vărsător: Dacă prima parte a zilei este un dezastru total, iată că spre seară lucrurile devin așa cum ați sperat. Și asta datorită unui vechi prieten care va remarca nevoia dumneavoastră de ajutor.

Pești: Starea de tristețe pe care o resimțiți este din cauza problemelor sentimentale. Astăzi, ar fi bine să vă ocupați de activități casnice, pentru că sunt cea mai bună sursă de relaxare. Și așa uitați de alte griji.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Ianuarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOPUL DRAGOSTEI în 2016
Miercuri, 30 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOPUL anului  2016
Marţi, 29 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 28 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 22 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 21 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.571 secunde