HOROSCOP

218
HOROSCOP - horoscop-1450278693.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dacă întrebările tale rămân fără un răspuns concret este timpul să iei decizii și să faci schimbări. Dacă stai prea mult timp în același loc riști să te plafonezi. Fii mai îndrăzneț și nu te mai gândi la lucruri negative.

Taur: Banii sunt din ce în ce mai puțini, și chiar dacă cei din jur te compătimesc neîncetat, tu știi că adevăratul motiv este nechibzuința ta. Ar fi cazul să mai strângi cureaua, pentru că altfel vei intra într-o depresie de zile mari.

Gemeni: Nu te mai da cine nu ești pentru că aceasta nu este o soluție care să îți aducă beneficii pe termen lung. Ar fi ideal să accepți că nu te poți schimba chiar așa, cum ai bate din palme.

Rac: Dreptatea este întotdeauna de partea ta, pentru că ai ales să faci lucrurile corect și fără alte complicații. Știi că doar așa poți dormi liniștit, fără a-ți face griji referitoare la ziua de mâine.

Leu: Dai înapoi pentru că te sperie succesul. Ai idei care mai de care mai ieșite din comun, dar nu reușești să le pui în practică tocmai pentru că retrăiești temeri vechi, care nu mai au nicio valoare în prezent.

Fecioară: Fericirea ta face casă bună cu cea a partenerului de viață. Sunteți unul alături de celălalt, atât la bine, cât și la greu, lucru care vă ajută să vă consolidați relația în cel mai puternic fel cu putință.

Balanță: Măsori lucrurile cu o atenție foarte mare pentru că doar așa reușești să le apreciezi la adevărata lor valoare și să nu îți faci scenarii negative indiferent de situație. Este o strategie foarte bună cu care ai reușit să fii mereu la înălțime.

Scorpion: Chiar dacă sunt persoane care îți spun că nu te ridici la nivelul așteptărilor lor, nu trebuie să o iei în serios. Invidia poate fi un factor decisiv în acest proces. Deci gândește-te bine înainte.

Săgetător: Ai de ales unde să petreci sărbătorile, dar alegerea se dovedește a fi un pas foarte dificil. Pentru că nu vrei să superi pe nimeni, vei trece prin câteva situații contradictorii.

Capricorn: Ai decis că ai nevoie de liniște ca să îți revii. Adevărul este că în ultima perioadă suprasolicitarea a fost pe ordinea de zi. Nu este o rușine să spui că ai obosit și că ai nevoie de odihnă.

Vărsător: Ai șanse mari să obții un aviz favorabil, motiv pentru care îți bate inima puternic în așteptarea deciziei. Viața ta este pe cale să se schimbe în cel mai frumos mod. Trebuie doar să mai ai un pic de răbdare.

Pești: Bucuriile vieții sunt multiple, dar pentru tine nimic nu pare atât de frumos încât să îți dea emoții. Evită să mai trăiești în trecut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 14 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5151 secunde