HOROSCOP

214
HOROSCOP - horoscop-1450011644.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să cunoști o persoană care îți va cere, fără menajamente, să te schimbi. Dar tu să ai mare grijă, pentru că nu este un lucru simplu și sănătos. Cel mai bine ascultă-ți inima.

Taur: Dai o fugă până la cei mai apropiați prieteni, pentru că trebuie să le dai o veste mare, care pe tine te-a cam luat prin surprindere. Nu uita că oricât de puternic ai fi, se întâmplă să fii deranjat de gesturile celor din jur.

Gemeni: Capacitatea ta de a digera bârfele devine din ce în ce mai bine dezvoltată, asta pentru că ți-ai dat seama că pe seama ta sunt spuse multe lucruri care nu au nicio fărâmă de adevăr. Dar te-ai obișnuit.

Rac: Vrei să bați palma cu acel prieten care vrea să începeți amândoi o afacere importantă pentru viitorul tău. Dar parcă ceva te ține în loc. Și cum pe tine intuiția nu te înșeală niciodată, ar trebui să verifici ce anume este în neregulă.

Leu: Purtările tale din ultimul timp sunt generatoare de neliniște pentru cei apropiați. Dar tu pui totul pe seama stresului și încerci să îi faci să înțeleagă că nu este nimic rău cu tine.

Fecioară: Ești într-o relație frumoasă și liniștită, dar nu vezi care sunt perspectivele. Asta pentru că partenerul de viață nu face altceva decât să se plângă de toate lucrurile minore care îl deranjează, dar nu se concentrează pe esențial.

Balanță: Îți sună cunoscut faptul de a pleca într-o vacanță așa, din senin? Pentru că asta vei face. Bagajele sunt deja pregătite, pentru că asta nu e prima tentativă de acest gen. Doar că acum vei și reuși.

Scorpion: Te pricepi la cuvinte, motiv pentru care încerci să îi convingi pe cei din jur de multe lucruri pe care tu le crezi normale pen-tru societatea în care trăiești. Nu vei fi ascultat de toți, dar te vei elibera.

Săgetător: Ai convingerea că puteai face mai mult pentru a salva relația despre care vorbești acum numai la trecut. Este greu pentru tine că treci prin astfel de momente, dar te vei pune pe picioare cât de curând.

Capricorn: Ești poate prea visător și pierzi din vedere lucruri importante. Ar trebui să îți revii și să analizezi ca la carte situația în care te afli. În sens contrar, nu vei avea parte de acele momente minunate la care visezi de mult timp.

Vărsător: Cineva își face curaj și îți mărturisește iubirea. Rămâi mască, acesta este adevărul, dar faci tot posibilul să nu pari respin-gător. Nu vei reuși prea multe în acest sens!

Pești: Astăzi este o zi spe-cială pentru tine, fapt pentru care decizi să celebrezi ca la carte. Tu și partenerul de viață veți retrăi multe momente frumoase. Dar ai mare grijă la destinația aleasă cu acest scop.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5111 secunde