HOROSCOP

230
HOROSCOP - horoscop-1449580157.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este foarte important ca azi să urmărești fiecare semnal dat de partenerul de viață. Ceva nu merge bine, fapt pentru care ar trebui să-i investighezi cu atenție comportamentul.

Taur: Este greu de spus ce anume te face pe tine fericit. Îți este greu să îți exprimi sentimentele, din teama de a nu fi respins. Ar trebui să ai mai multă încredere în flerul tău.

Gemeni: Ai ajuns la capătul puterilor și nimic nu te mai întoarce din drum. Ești epuizat atât fizic, cât și psihic. Îți este greu să mai duci la bun sfârșit lucrurile care nu te mai reprezintă.

Rac: Deciziile tale sunt prea grăbite și nu pentru că asta vrei tu, ci pentru că ești nevoit să faci totul ca la carte. O presiune imensă cade pe umerii tăi, dar te vei descurca.

Leu: Lucrurile îți vor ieși mai greu astăzi și va trebui să muncești mult pentru orice activitate. Răbdarea și perseverența vor trebui puse pe primul plan.

Fecioară: S-ar putea să te cerți cu persoana iubită, asta pentru că așteptările tale sunt cu mult peste limita posibilă. Încearcă să nu mai lași de la tine, vei avea numai de pierdut.

Balanță: Trebuie să te gândești cu mult mai mult la ce vrei exact de la viață. Ești ca o barcă ce merge purtată de vânt, fără o destinație exactă. Vezi cum rezolvi problema.

Scorpion: Este în avantajul tău să accepți că partenerul de viață are idei mai bune. Așa te vei putea dezvolta și ar fi foarte bine dacă, din când în când, ți-ai evalua progresul.

Săgetător: Este clar că ceva se întâmplă cu tine. Și nu da vina pe oboseală, că știi că te minți singur. Ar fi indicat să reevaluezi relația cu cei din jur. Se pare că pierzi teren.

Capricorn: Neplăcerile cu care te-ai confruntat până acum în familie vor continua să te apese, dar vei reuși cu mai multă ușurință să găsești soluții.

Vărsător: Câștigi o sumă incredibilă de bani, și asta se întâmplă pentru că ai crezut foarte mult că meriți într-adevăr acei bani. Te vei bucura din plin de ei, mai ales că vrei să faci o serie de investiții serioase.

Pești: Dacă vei continua să accepți anumite situații doar de dragul de a nu-i supăra pe cei din jur, ar fi cazul să-ți revizuiești comportamentul plin de compasiune. Nu asta e soluția salvatoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 26 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4049 secunde