HOROSCOP

219
HOROSCOP - horoscop-1448463618.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai ajuns la capătul puterilor, dar nu te plângi și, mai mult decât atât, vei continua să fii la fel de muncitor și perseverent ca până acum. Tu știi că prin muncă se obține succesul.

Taur: Ai atât de multe de povestit cu prietenii încât nu știi cu ce să începi. Marea problemă este că nu prea ai timp. Apar mereu treburi neprevăzute, care nu te lasă să te distrezi.

Gemeni: Marele tău noroc este că nu vei fi tras la răspundere pentru unele decizii lipsite de orice sursă de inspirație. Cei din jur înțeleg perfect că treci printr-o etapă mai grea și vor fi lângă tine la orice pas.

Rac: Te plângi că viața nu a fost darnică cu tine, dar nici nu miști un pai pentru a schimba acest lucru. Dacă încă mai crezi în ideea bunăstării căzute din cer, să știi că te înșeli drastic.

Leu: Este greu de crezut cum un om ca tine a făcut atât de puține pentru a demonstra că are dreptate. Chiar dacă pare dificil, încearcă totuși să iei legătura cu cei responsabili și să le spui cu exactitate cum stau lucrurile.

Fecioară: Ești mai mult decât sigur că ai făcut alegerea corectă. Nu prea contează părerea celor din familie, atâta vreme cât ferici-rea ta se poate citi pe chipul tău.

Balanță: Deciziile tale sunt lipsite de responsabilitate. Chiar dacă tu vei avea impresia că faci lucrurile ca la carte, totul stă pe dos. Ar fi bine să încerci să ceri sfaturi acelor persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.

Scorpion: Te împrietenești cu o persoană care încetul cu încetul începe să îți controleze viața. Aungi la concluzia că viziunea ta asupra vieții este mult mai corectă decât a altora.

Săgetător: Ai trecut de perioada în care sănătatea ta era în pioneze. Acum ești bine, dar ai muncit mult să fii din nou pe picioarele tale.

Capricorn: Nimeni nu are curaj să se contrazică cu o persoană ca tine. Asta pentru că îți susții punctul de vedere cu atâta hotărâre încât îi faci și pe ceilalți să adopte aceleași idei.

Vărsător: Plimbările la ceas de seară, alături de persoana iubită, te fac să fii plin de energie vitală și îți dau pofta de muncă. Plutești pe un norișor. Traversezi o perioadă minunată.

Pești: Pentru ziua de azi ai agenda plină. Nu mai este loc de nimic altceva în programul tău, fapt pentru care ai de gând să refuzi orice propunere. Să fii totuși politicos. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Nici ta-su nu-l mai suportă!
Joi, 26 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Fun : M-am măritat cu un idiot!
Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Soția, cam alunecoasă de fel
Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Sexy soția, fugită de acasă
Pagina a fost generata in 0.5568 secunde