HOROSCOP

277
HOROSCOP - horoscop-1448373397.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai agenda plină de întâlniri cu oameni dintre cei mai importanți. Emoțiile sunt la capacitate maximă, pentru că vrei să obții de la cei din jur tot ce-i mai bun.

Taur: Nimic nu e ceea ce pare. Uneori, stai cu impresia că cele mai frumoase lucruri se întâmplă celor care muncesc mult și cu drag, dar în realitatea sunt alte și alte motive. Le vei afla pe parcurs.

Gemeni: Dacă fericirea ta ar depinde de cei din jur, atunci este clar că ai fi veșnic trist. Fapt pentru care ai decis să îți găsești singur motive de bucurie. Și te descurci de minune!

Rac: Ai curajul de a spune ce îți dorești cu adevărat de la cei din jur și nu ții cont niciun moment de faptul că mulți te descurajează. Ești un om care va face carieră mai presus de orice.

Leu: Nervozitatea ta depă-șește orice limită, încât cei din jurul tău vor deveni irascibili la rândul lor. Găsește motive să te relaxezi, pentru că situația ta nu este deloc roz.

Fecioară: Nu lăsa pe nimeni să îți spună că visul tău este greu de realizat. Nu ar fi prima dată când i-ai contrazice. Așadar, pune mâna și fă exact cum îți spune intuiția, așa știi sigur că nu vei da greș.

Balanță: Nimeni nu vrea să te vadă supărat, mai ales că, în ultimele zile, faci nazuri. Vei primi cadouri frumoase, care te vor scoate din starea ta de tristețe. Ai cei mai de treabă prieteni.

Scorpion: Din oră în oră, te gândești la acea persoană care ți-a pus inima pe jar. Vei vedea că sentimentele sunt reciproce și bucuria devine parte din viața ta.

Săgetător: Te complaci într-o relație disfuncțională, tocmai din teama de a nu rămâne singur. Pe termen scurt, vei fi mulțumit cu alegerea făcută, dar pe termen lung, vor apărea frustrările.

Capricorn: Ai decis să începi fiecare zi cu un scop bine definit. Și asta pentru că te simți din ce în ce mai aiurit, cu capul în nori și fără idei clare de viitor.

Vărsător: Ideile tale sunt apreciate la scară largă, dar niciodată promovate cum trebuie. Acest lucru te cam supără și decizi să iei măsuri. Vei riposta și, în cele din urmă, vei avea succes.

Pești: Niciodată nu poți spune că ceri prea mult de la viață, mai ales că tu știi bine de ce ești în stare. Vei vedea că perseverența este cheia succesului pe termen lung.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 12 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3599 secunde