HOROSCOP

177
HOROSCOP - horoscop-1447428000.jpg

Articole recomandate

Berbec: Puneți suflet în tot ce faceți și sunteți hotărât să terminați tot ce ați început. Sunt favorizate câștigurile financiare și puteți să vă afirmați în societate.

Taur: În prima parte a zilei vă simțiți în stare să mutați munții din loc. Nu vă bazați prea mult pe capacitatea de efort, dacă vreți să nu aveți surprize neplăcute! După-amiază, s-ar putea să primiți musafiri.

Gemeni: Sunteți în formă și bine dispus. Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin și în societate. Situația financiară nu vă satisface, dar vă veți redresa curând.

Rac: Inventivitatea de care dați dovadă vă ajută mult în afaceri. Planurile în privința unei noi investiții se vor concretiza în scurt timp. Preocu-pat de afaceri, aveți tendința să neglijați problemele partenerului de viață.

Leu: Aveți succes în activitățile comerciale și sunt favorizate investițiile pentru cămin. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu un membru din familie.

Fecioară: S-ar putea să plecați într-o delegație anunțată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăți, reușiți să vă descurcați foarte bine și să rezolvați toate problemele.

Balanță: Sunteți plin de energie și ideile dumneavoastră sunt apreciate. Dacă sunteți invitat într-o excursie, profitați de ocazie, chiar dacă trebuie să cheltuiți mai mulți bani.

Scorpion: Colaborarea cu un partener de afaceri începe să dea roade, odată cu finalizarea cu succes a unei activități importante. Relațiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei.

Săgetător: Se pare că aveți dificultăți materiale, dar dați dovadă de un randament excelent în activitățile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării, dar și relațiilor de prietenie.

Capricorn: Aveți multe probleme de rezolvat și ar fi bine să vă organizați cât mai riguros. Deși sunteți o fire practică, vă sfătuim să nu refuzați ajutorul care vi se oferă. Nu-l veți primi de două ori!

Vărsător: Sunteți încrezător în forțele proprii și plin de energie. Puteți avea mari satisfacții pe plan intelectual și social. Relațiile sentimen-tale decurg excelent.

Pești: Vă simțiți plin de energie și în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimați capacitatea de efort, pentru că riscați să aveți probleme de sănătate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 12 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5699 secunde