HOROSCOP

216
HOROSCOP - horoscop-1446989882.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți foarte fericit, iar relațiile cu anturajul decurg fără probleme. Singurul lucru care nu vă mulțumește pe deplin este situația financiară. Dar se va rezolva și acest aspect.

Taur: Sunteți foarte creativ și puteți avea succes în afaceri. Planurile pe care vi le faceți azi se vor concretiza rapid și vă vor aduce satis-facții financiare, chiar dacă nu la asta sperați.

Gemeni: Astăzi, aveți un farmec deosebit, care vă deschide toate ușile. Puteți să vă ocupați de afaceri și să faceți investiții pentru cămin. Sunteți remarcat de o persoană pe care o admirați mult.

Rac: Aveți ocazia să începeți o activitate care vă va aduce mari satisfacții profesionale și financiare. La serviciu, munciți într-un ritm alert, spre nemulțumirea colegilor. Dar fericirea vi se citește pe chip.

Leu: Dimineață, este posibil să plecați într-o delegație a-nunțată în ultimul moment. Deși întâmpinați mai multe obstacole, vă descurcați foarte bine. Astfel de evenimente vă mențin crescut nivelul de energie.

Fecioară: Aveți ocazia să plecați într-o excursie cu prietenii. Vă simțiți plin de energie și cei din jur vă apreciază ideile. Încercați să profitați de orice ocazie de a vă relaxa! Nu merită să vă gândiți la cheltuieli, pentru că meritați câteva momente de destindere.

Balanță: Vă pregătiți să plecați într-o călătorie și toată familia intră în priză. S-ar putea să vă indispună o rudă apropiată. Totuși, mai târziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile.

Scorpion: Dimineață, s-ar putea să primiți o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care trebuie să îi primiți de la serviciu, spre bucuria partenerului de viață.

Săgetător: Vi se vor trimite numeroase semnale astăzi că este momentul să vă retrageți dintr-o afacere. Evitați să oferiți bani cu îm-prumut, pentru că persoanele din jur sunt neserioase.

Capricorn: Ziua de astăzi este plină de confuzii și lipsită de comunicare. Faceți exact ceea ce ați promis că nu veți face niciodată, iar persoana iubită își cam pierde încrederea.

Vărsător: Treceți printr-o perioadă delicată din punct de vedere profesional și din acest motiv aveți nevoie de sprijin necondiționat. Vă bucurați să aveți alături prieteni pe care să vă puteți baza în caz de urgență.

Pești: Schimbările pe care doriți să le faceți încep de astăzi. Vă documentați într-un domeniu care până mai ieri nu însemna nimic. Sunteți de părere că a fi bine informat vă ajută să treceți cu bine peste toate provocările care apar pe neașteptate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5577 secunde