HOROSCOP

186
HOROSCOP - horoscop-1446817201.jpg

Articole recomandate

Berbec: Entuziasmul de care dați dovadă ar putea să atragă invidia unor persoane din anturaj. Este posibil să aveți discuții cu persoana iubită, pentru că petreceți prea mult timp cu prietenii.

Taur: Sunteți destul de stresat de o lucrare pe care trebuie să o terminați urgent. S-ar putea ca relațiile sentimentale să aibă de suferit dacă amânați o călătorie planificată mai demult.

Gemeni: Aveți succes într-o călătorie de afaceri, dar vă sfătuim să nu vă contraziceți cu cei care vă însoțesc. După-amiază, reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche.

Rac: Dimineață sunteți ușor irascibil și riscați să îi scăpați partenerului de viață o replică nepotrivită. Cereți-vă scuze imediat și evitați cu orice preț o ceartă!

Leu: Se pare că sunteți in-dispus din cauza unui eșec în afaceri. S-ar putea să aveți o discuție mai aprinsă cu persoana iubită, dacă vă schimbați planurile în ultima clipă.

Fecioară: Nu sunteți într-o formă fizică prea bună și vă enervați foarte ușor. Nu este o zi favo-rabilă deciziilor importante. Evitați discuțiile în contradictoriu!

Balanță: Nu este exclus să aveți discuții în familie din cauza unor probleme financiare. Puteți evita o situație neplăcută dacă țineți cont și de dorințele celorlalți.

Scorpion: Astăzi nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați toate întâlnirile. Vă sfătuim să nu vă ocupați de probleme importante, care necesită o bună capacitate de comunicare.

Săgetător: Este posibil să aveți o zi tensionată, din cauza neînțelegerilor cu un coleg sau un par-tener de afaceri. Nu prea reușiți să vă concentrați. Ar fi bine să amânați deciziile importante.

Capricorn: S-ar putea să întâmpinați dificultăți în relațiile sociale și să fiți atras într-un conflict. Vă recomandăm să evitați certurile.

Vărsător: Dimineață, s-ar putea să fiți confuz din cauza unor probleme de natură sentimentală și să vă concentrați mai greu. Puteți câștiga sume mici din colaborări, dar fiți prudent.

Pești: Vă treziți cu o stare de nervozitate și este posibil să aveți reacții necontrolate față de cei apropiați. Riscați să jigniți și să vă pară rău mai târziu. Nu încheiați afaceri și să nu semnați documente oficiale!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4692 secunde