HOROSCOP

218
1
HOROSCOP - horoscop-1447335072.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi, vreți să faceți câteva modificări în casă. Ar fi indicat să țineți cont și de părerile partenerului de viață, pentru că altfel veți avea de dat niște explicații.

Taur: Visul cel mai arzător este să începeți un nou proiect și să faceți rost de banii necesari. Cu toate acestea, ar trebui să petreceți mai mult timp împreună cu partenerul de viață.

Gemeni: Este posibil să primiți un cadou la care visați demult. Aveți o zi foarte aglomerată, dar satisfacția va fi imensă. După-amiază, stați acasă împreună cu câțiva prieteni.

Rac: Aveți ocazia să vă dovediți talentul și creativitatea. Puteți să vă bazați pe intuiție. Petreceți seara alături de partenerul de viață și de persoanele mai tinere din familie.

Leu: S-ar putea să aveți parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă și acasă. Aveți idei originale și valoroase, care vă sunt de mare ajutor.

Fecioară: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a doua a zilei, intrați în legătură cu persoane importante.

Balanță: Puteți investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolva probleme financiare foarte dificile.

Scorpion: După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, puteți spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră.

Săgetător: Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării. În cursul dimineții, sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei. Cu toate că întâmpinați dificultăți, reușiți să finalizați o lucrare impor-tantă, în care ați investit mult timp și bani.

Capricorn: Reușiți, în sfârșit, să rezolvați o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor și aveți ocazia să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Cu sănătatea stați foarte bine.

Vărsător: Totul merge ca pe roate în plan sentimental, dar la locul de muncă au început tensiunile. Pentru a înregistra un progres remarcabil, trebuie să munciți mai mult.

Pești: Atenție mare la cuvintele cu care vă adresați unei persoane dragi. S-ar putea ca mesajul pe care încercați să-l transmiteți să fie înțeles greșit.

Comentează știrea

Ami
13 noiembrie 2015
Job

Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala! Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4124 secunde