HOROSCOP

197
HOROSCOP - horoscop-1449235723.jpg

Articole recomandate

Berbec: Orice s-ar întâmpla nu renunța. Nu asta e soluția. Fii sigur pe tine, pentru că deții o forță interioară inimaginabilă. Chiar dacă lucrurile nu merg acum, nu la fel va fi în viitorul apropiat. Urmează o perioadă perfectă din toate punctele de vedere.

Taur: Multe cheltuieli sunt prevăzute pentru acest interval. Nu vei face față fără ajutorul cuiva din familie. Recunoaște că îți este greu. Nu te mai ascunde după degete.

Gemeni: Gata cu munca! Sfârșitul de săptămână este dedicat distracției. Adună-ți prietenii și faceți-vă de cap. După atâta stres, relaxarea este tratamentul perfect.

Rac: Mare atenție la efort. Sănătatea nu pare să fie în regulă, dar nici tu nu prea ai grijă de ea. Ar fi bine să o mai rărești cu nopțile pier-dute, chiar dacă a venit week-end-ul.

Leu: Prea multe semne de întrebare, și niciun răspuns concret. Te întrebi tot soiul de lucruri, dar se pare că treaba nu stă așa cum ți-ai dori tu. Nu te da bătut. Vei afla ce te interesează.

Fecioară: Lansezi discuții care nu-și au rostul. În niciun caz acest lucru nu te ajută să crești în ochii celorlalți, ci din contră, te vor privi suspicios și tot tu vei suferi.

Balanță: Buna organizare este cheia spre succes. Chiar dacă momentele în care te simți cu capul în nori sunt mai multe, găsește totuși un echilibru. Nu va fi dificil.

Scorpion: Dacă te vei concentra mai mult la locul de muncă, vei avea toate șansele să reușeti cu acel proiect care nu îți dă pace. Fii logic în tot ceea ce faci.

Săgetător: Invidia este o boală grea, dar tu nu trebuie să dai atenție acelor persoane care nu se bucură de realizările tale. Vei vedea că fiecare gest al celor din jur ascunde multe detalii care te vor ajuta să te descoperi.

Capricorn: Uneori este mai greu să vizualizezi din timp ris-curile, dar mare atenție la consecințe! Prea multă bătaie de cap va da naștere unor suspiciuni greu de eliminat.

Vărsător: Reușești să îți impui punctul de vedere, în special în momentele în care crezi că ai pierdut controlul. Nu va fi greu, mai ales că ai destul de mult exercițiu în acest sens.

Pești: Încercările tale de a cădea la pace cu un om cu care nu te înțelegi bine nici în ruptul capului dau roade în sfârșit. Este o noutate pentru tine, și o mirare simultan. Dar nu va ține prea mult.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Fun : Cum te dai de gol  că n-ai fost prea fidel
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : Un insensibil,  de trei ori la rând
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : Blondă și sexy, pusă la muncă grea
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5709 secunde