HOROSCOP

230
HOROSCOP - horoscop-1449753705.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te desprinzi ușor, dar sigur de realitatea cotidiană și întreaga zi visezi cu ochii deschiși, iar nimic din ceea ce se întâmplă la locul de muncă nu te aduce cu picioarele pe pământ. Să fie iubire?

Taur: Constați cu uimire că, în ciuda tuturor eforturilor de a pune ordine în situația financiară, tot apar situații nefericite. O defecțiune a unui obiect din casă îți dă peste cap orice plan de a face economii.

Gemeni: Toate discuțiile care se ivesc la locul de muncă ți se par extrem de neplăcute, așa că vrei să te faci dispărut. Simți că nu este momentul să te oprești să vorbești cu cei din jur.

Rac: O poveste de dragoste care părea compromisă își revine ca din senin, iar partenerul pare a reveni la sentimente mai bune. Te bucuri astăzi de momentele dulci de iubire.

Leu: Emoțiile tale o iau razna astăzi și de aceea cu greu îți controlezi pornirile. Ești gata să ataci pe oricine și să distrugi câte vise este nevoie doar pentru a-i aduce pe ceilalți cu picioarele pe pământ.

Fecioară: Ai în plan să ieși în evidență și nimic nu te sperie, nici chiar ideea că mulți ar fi șocați de noile tale viziuni despre lume și viață. Te arunci într-o luptă continuă cu lucrurile convenționale.

Balanță: Acorzi atenție unor lucruri deloc importante și le lași în umbră pe cele care contează cu adevărat. Cu lista de priorități dată peste cap, nu este de mirare că oricine te cunoaște este surprins.

Scorpion: Te lași impresionat de vorbele frumoase ale unei persoane pe care abia ai cunoscut-o. Dacă vei analiza obiectiv tot ce ți s-a spus, vei remarca faptul că multe dintre spusele ei nu se potrivesc.

Săgetător: Oricât de mult ți-ai dori, nimeni din anturaj nu îți dă dreptate în ceea ce privește un conflict în care te-ai implicat. Tu ești cel care l-a deschis fără să te gândești la consecințe.

Capricorn: Ai senzația că unele persoane încearcă să îți ascundă ceva și te preocupă să afli ce anume. Îți petreci ore în șir făcând cercetări și dând telefoane pentru a obține un mic indiciu.

Vărsător: Te grăbești să semnezi niște acte pentru că ele înseamnă începutul unei cola-borări și, de asemenea, obținerea unor venituri consistente. Totuși, în graba ta, uiți că trebuie să citești condițiile contractuale pentru a nu fi păcălit.

Pești: Obții un mare succes astăzi pe plan profesional, însă nu este cazul să ți se urce la cap. Bucură-te de toate laudele și admirația celor din jur fără să devii încrezut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 26 Noiembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 2.8369 secunde