HOROSCOP

240
HOROSCOP - horoscop-1450182224.jpg

Articole recomandate

Berbec: Încercarea moarte nu are. Ar trebui să fii mai curajos și să faci chiar și acele lucruri pe care le amâni din teama de a nu reuși. Stai liniștit, nu vei dezamăgi pe nimeni.

Taur: Privește cu mare atenție în jurul tău și încearcă să descifrezi acele semne care îți arată dacă forma ta este una bună sau mai ai de lucru la acest capitol.

Gemeni: De cele mai multe ori, dorința de răzbunare este corelată cu nefericirea ta. Nu îți mai bate capul cu atâtea probleme. Re-zolvă-le treptat și fii cât mai conștient de această necesitate.

Rac: Neputința ta nu este cauzată de cei din jur, ci de propriile limitări. Fă-ți curaj și privește greutățile în ochi! Nu mai fugi de ele, că nu ajungi nicăieri. Fii mai cumpătat!

Leu: Puterea ta interioară este o resursă pe care mulți ar dori să o aibă. Și iată că este a ta, dar nu știi să o folosești la capacitate maximă. Ar trebui să te asculți mai des. Dialogul interior e ca un medicament.

Fecioară: Plânsul nu este un semn de slăbiciune. Nu ar trebui să îți mai reprimi sentimentele într-un mod atât de groaznic. Până la urmă, ești și tu un om, cu bune și cu rele.

Balanță: Nu mai apleca urechea la ce spun cei din jur. Cu cât te vei lăsa afectat mai mult, cu atât vei deveni victima ideală. Fii mai îndrăzneț! Lucrurile bune se întâmplă celor care speră la mai mult.

Scorpion: Viața e perfectă așa cum e ea. Dar tu ar trebui să începi să te schimbi, pentru că nu te mai identifici cu oamenii din jurul tău. Ai un spirit mult prea critic, menit să te facă să pierzi din vedere lucruri importante.

Săgetător: Nu te juca cu focul, pentru că inevitabil te vei arde. Nu ar trebui să dai speranțe false unor persoane care așteaptă cu sufletul la gură o decizie din partea ta. Mai bine le-ai spune adevărul și așa te-ai elibera și tu de toate responsabilitățile.

Capricorn: Mândria ta nu este soluția pentru problema în care te afli. Din contră, ar trebui să empatizezi mult mai mult cu cei din jur și doar așa vei reuși să afli care este de fapt rolul tău în toată povestea.

Vărsător: Banii vin la tine ca pe bandă rulantă. Ai motive să îți schimbi garderoba, mai ales că se apropie sărbătorile și vrei să fii cât mai bine văzut. Nu uita, totuși, că ar trebui să faci și câteva economii.

Pești: Pleci departe, într-o vacanță pe care simți că o meriți din plin. Treburile tale rămân nefăcute, motiv pentru care nu reușești să te relaxezi de niciun fel. Stai liniștit, are cine să rezolve totul ca la carte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 14 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.2918 secunde