HOROSCOP

340
HOROSCOP - horoscop-1450791048.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua a început perfect pentru tine mai ales că te așteptai ca totul să fie pe dos. Dar iată că te-ai înșelat. Ai primit o sumă mare de bani și lucrurile s-au îmbunătățit cât ai vedea cu ochii.

Taur: Urmează o perioadă mai stresantă și ar trebui să fii atent la sănătatea ta. Nu te poți plânge de prea multă muncă, dar oboseala s-a acumulat și vei claca cât de curând. Ca să nu mai vorbim despre sărbători...

Gemeni: Simți că nu te mai poți baza pe nimeni și din cauza acestui sentiment începi să respingi oamenii. Ai grijă, te vei trezi singur în viitorul apropiat. Și nu cred că vrei să intri în noul an singur.

Rac: Nu știi cum să abordezi problema finanțelor cu partenerul de viață pentru că nu vrei să creadă că îl învinovățești. Este indicat să vorbești deschis cu el despre acest lucru.

Leu: Ambiția și intuiția fac casă. Te ajută să îți duci la bun sfârșit planurile legate de cariera ta. Vei lucra din greu, dar rezultatele vor fi pe măsura străduinței.

Fecioară: Nu ai soluții și ești pur și simplu obligat să faci cam tot ce spun părinții. Să știi că sfaturile lor nu sunt nici pe departe atât de rele.

Balanță: Un sfârșit este un nou început, vorba aceea. Simți asta pe pielea ta și nu poți decât să te feliciți că ai făcut alegerea perfectă. Acum, în zile de sărbătoare, e totul perfect.

Scorpion: Dezbați situația amplu și iei în calcul toate riscurile ce pot apărea. Este greu de anticipat ce se va întâmpla mâine, deci trebuie să acționezi folosindu-te de intuiție.

Săgetător: Ai mare grijă cui te destăinui. Un secret care ar fi trebuit să rămână bine păstrat se transformă în bârfă. Vei rămâne mut de uimire când vei afla câtă lume știe.

Capricorn: Profesionalismul te recomandă ca fiind omul ideal pentru noul proiect de la locul de muncă. Deci știi ce te așteaptă: multă muncă. Până atunci însă, bucură-te de sărbători.

Vărsător: Te străduiești mult prea mult ca totul să iasă bine și acest lucru te va consuma. Trasează anumite limite, va fi mult mai bine așa.

Pești: Încerci să ieși dintr-o situație tensionată, dar nu reușești oricât te-ai strădui. S-au acumulat multe frustrări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 21 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 14 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5545 secunde