HOROSCOP

231
HOROSCOP - horoscop-1455626689.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță o perioadă foarte încărcată la locul de muncă, de aceea ar fi bine să te odihnești preventiv. Nu mai pierde nopțile distrându-te, căci nu este neapărat necesar să faci acest lucru.

Taur: Se ivește o mare oportunitate pentru tine, motiv pentru care ar trebui să crezi în șansa ta. Dacă ți se cere să semnezi acte pentru o colaborare, nu mai sta pe gânduri.

Gemeni: Chiar dacă dimineața vine la pachet cu o serie de probleme și responsabilități pe care trebuie să ți le asumi, nu accepta să crezi că muncești degeaba. Toată stră-dania ta duce într-un punct foarte bun.

Rac: Ai ocazia să faci schimbări pe plan sentimental, dar nu neglija nici sarcinile de serviciu. Ar fi indicat să găsești un echilibru, pentru a reuși să împaci ambele situații. Nu va fi foarte greu.

Leu: Disciplina este cuvântul de ordine. Faci sacrificii pentru o persoană din familie, dar ele nu vor fi evaluate la reala lor valoare. Nu fi dezamăgit! Ai măcar mulțumirea că ai făcut tot ce ți-a stat în putere.

Fecioară: Chiar dacă nu ești convins, schimbările pe care le faci în viața ta sunt de bun augur, mai ales că simțeai nevoia de a aduce un plus de noutate în tot ceea ce faci.

Balanță: Dacă eforturile tale nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, trebuie să ripostezi. Muncești mult, eficient și știi că doar așa vei ajunge la rezultate favorabile.

Scorpion: Cel mai bun sfat este să mai lași de la tine, mai ales când apar mici certuri cu familia. Chiar dacă știi că ai dreptate, trebuie să le explici și lor acest aspect. Alfel, riști să pierzi mai mult decât primești. 

Săgetător: După muncă și răsplată. Primești ceea ce ți se cuvine, dar nu înainte de a duce la bun sfârșit toate proiectele și activitățile care ți-au revenit. 

Capricorn: Nemulțumirile tale sunt pur și simplu reprimate. Dacă vei continua în acest mod, toate frustrările acumulate se vor răsfrânge asupra stării tale de sănătate. 

Vărsător: Planurile de viitor pe care ți le-ai făcut pe parcursul lunii se concretizează într-o afacere de milioane. Te vei îmbogăți curând și asta se datorează muncii extreme pe care o prestezi zilnic, fără excepții. 

Pești: Orice gânduri ai avea astăzi, trebuie să știi că vei lua cele mai bune decizii. Vei uimi pur și simplu cu puterea de concentrare de care dai dovadă la începutul zilei. Nu reușești însă deloc să te resemnezi vizavi de o greșeală făcută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3469 secunde