HOROSCOP

217
HOROSCOP - horoscop-1456668496.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începutul de săptămână se anunță tumultuos. O să cheltuiești o sumă de bani, dar exact atât cât trebuie. Nu ai de ce să îți faci griji că vei rămâne fără economii, căci te vei descurca de minune la pus bani în pușculiță.

Taur: Este foarte posibil să faci cunoștință cu acel om la care să găsești mult visatele calități. Deși standardele tale sunt foarte ridicate, acest aspect nu va fi un impe-diment pentru nimeni. Vei găsi exact ce vrei, dar după îndelungi căutări.

Gemeni: O să lămurești un aspect care ține de viața de cuplu, motiv pentru care partenerul de viață va reacționa furios. Nu se aștepta ca tu să fii atât de critic la adresa lui. Indicat ar fi să comunicați mai mult, altfel veți rămâne numai cu cearta.

Rac: Ești invitat la un eveniment care te scoate din rutină. Ar fi bine să accepți, căci doar așa vei reuși să aplanezi conflictele care s-au strâns de-a lungul timpului. În orice caz, începutul de săptămână vine cu chef de distracție.

Leu: Ești foarte sincer cu cei din jur, dar acest lucru este în detrimentul tău. Chiar dacă faci lucrurile ca la carte, tot se găsesc contestatari. Cel mai bine este să faci exact cum simți, doar așa vei găsi mulțumirea.

Fecioară: Nici nu îți trece prin cap ce surpriză îți pregătește partenerul de viață. Ideal ar fi să te arăți surprinsă, chiar dacă nu e pe placul tău. Gestul său este mai presus de orice.

Balanță: Pui în balanță două situații rele și încerci să alegi răul cel mai mic. Fără un ajutor din partea familiei te vei adânci în incertitudine, care nu este în avantajul tău.

Scorpion: Ai toate motivele să privești cu încredere în viitor, căci șansa pare a-ți surâde. Dacă ți se propune o activitate de colaborare, nu te grăbi să dai un răspuns. O persoană cu funcție se va oferi să te sprijine.

Săgetător: Nu vei fi într-o formă nemaipomenită, dar vei reuși să faci față cu bine tuturor cerințelor. Cineva din anturajul apropiat îți va face o propunere, dar nu este cazul să o accepți până nu îți sunt clare toate condițiile.

Capricorn: Ai dori să faci mai multe, dar nu reușești să te concentrezi și acest lucru te neliniștește profund. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar dacă îți vei păstra calmul, totul va evolua așa cum îți dorești.

Vărsător: Chiar dacă te confrunți cu tot felul de neplăceri, cel puțin în plan sentimental șansa va fi de partea ta. Dacă ești singur ai putea cunoaște pe cineva care te va entuziasma.

Pești: Ai putea obține sprijinul unei rude pentru a rezolva o chestiune profesională. Oricum, ceea ce vei avea de făcut îți va face plăcere, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Inițiativele se vor bucura de aprecierea celor din jur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 26 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 24 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 22 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.5747 secunde