HOROSCOP

308
HOROSCOP - horoscop-1457443523.jpg

Articole recomandate

Berbec: Apare posibilitatea unei schimbări sau a achiziționării unui imobil, însă oricum ar fi, cei din familie privesc cu suspiciune decizia ta. Ai ținut secret planurile tale, așa că reacția lor de astăzi este legitimă.

Taur: Ești prins într-un joc sentimental destul de periculos, pentru că te-a vrăjit o persoană care nu este chiar sinceră. Fii mai atent la gesturile și vorbele sale și vei observa că ceea ce spune nu este susținut de fapte.

Gemeni: Îți verși supărarea pe o persoană nevinovată și astfel strici o relație consolidată în timp. Stăpânirea de sine pe care o ai de obicei este compromisă în momentul în care afli vești de la locul de muncă.

Rac: Ai nevoie de liniște și singurătate, dorințe care nu îți sunt respectate. Toată lumea vrea să discute cu tine într-un moment în care energia ta vitală este extrem de scăzută.

Leu: Te pregătești pentru un eveniment pentru că vrei să faci o figură frumoasă. Pregătești un discurs, îți analizezi ținuta și remarci că ai nevoie de ceva mai multă atitudine pozitivă.

Fecioară: Interdicțiile care ți se pun par de-a dreptul inumane, de aceea nu contenești să te plângi în toate părțile. Când constați că cei din jur nu îți dau dreptate, te superi peste măsură.

Balanță: Succesul îți face cu ochiul. Pari plin de intenții bune, însă dacă vei privi cu mai multă atenție, ești destul de superficial. Dar nu re-nunța la visul tău!

Scorpion: Îți permiți să dai sfaturi care nu ți-au fost cerute, iar reacția celor din jur nu este chiar una prietenoasă. Ar fi cazul să te pre-ocupe mai mult propriile probleme.

Săgetător: Întreaga zi te preocupă un eveniment ce va avea loc în familie și discuți cu cei dragi aspectele ce te pun pe gânduri. Vii cu foarte multe idei și multe dintre ele sunt apreciate de cei din jur.

Capricorn: În general cu ce măsori ți se măsoară, tocmai de aceea faptul că ai fost nedrept acum ceva timp se întoarce împotriva ta. Ești și tu aspru judecat de cei din jur.

Vărsător: Sentimentele pe care le ai față de o persoană sunt puternice, doar că tu nu prea știi cum să le ascunzi ori să le exprimi. În acest context, te macini în interior și nu îți găsești nicicum liniștea.

Pești: Este posibilă o răsturnare de situație în ceea ce privește o sumă de bani. Fie că trebuie să o înapoiezi mai repede decât ai stabilit, fie că trebuie să achiți o datorie, situația nu îți convine deloc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 26 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6418 secunde