HOROSCOP

200
HOROSCOP - horoscop-1457359836.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi s-ar putea să vă nemulțumească tot ce se întâmplă în jur. Suportați greu glumele colegilor, aveți impresia că munciți mai mult decât ceilalți, iar colaborarea cu partenerii de afaceri nu merge cum ați fi vrut.

Taur: De dimineață este posibil să fiți supărat din cauza piedicilor care vă provoacă întârzieri. Nemulțumirile și nervozitatea pot să vă pună într-o lumină nefavorabilă atât în societate, cât și în familie.

Gemeni: Sunteți hotărât să rezolvați mai multe treburi deodată, deși la prima vedere este imposibil. Reușiți, grație talentului organizatoric și optimismului care vă caracterizează.

Rac: Azi nu sunt recomandabile întâlnirile cu prietenii și nici deciziile importante în privința problemelor sentimentale. Vă sfătuim să vă concentrați asupra activităților intelectuale și studiului.

Leu: Nu vă impacientați dacă nu reușiți să rezolvați o problemă financiară! Dacă aveți răbdare, veți reuși să depășiți și această perioadă dificilă.

Fecioară: Vă sfătuim să nu vă faceți planuri de investiții, s-ar putea să rămâneți dezamăgit. Evenimentele neprevăzute care apar vă dau peste cap tot programul de azi.

Balanță: Dimineață sunteți foarte optimist și aveți convingerea că nimic nu vă poate sta în cale. Vă bucură și faptul că relațiile cu per-soana iubită merg mai bine.

Scorpion: Chiar dacă aveți multă treabă, nu este cazul să vă faceți griji. Sunteți într-o formă de zile mari. Singurele dificultăți pe care le puteți întâmpina sunt cele de comunicare.

Săgetător: Aveți tendința să vă asumați prea multe responsabilități. Atenție și în afaceri, pentru că este posibil ca o persoană de încredere să încerce să vă atragă într-o cursă!

Capricorn: Astăzi ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri. La serviciu, încercați să nu vă amestecați în problemele care nu vă privesc! În caz contrar, riscați să suferiți un eșec care ar putea să vă marcheze pe termen lung.

Vărsător: S-ar putea să nu aveți spor în activitățile intelectuale. Nu sunteți în cea mai bună formă și nici inspirație nu prea aveți. Nu vă pripiți în afaceri! S-ar putea să comiteți greșeli și să intrați în conflict cu autoritățile.

Pești: Este posibil ca azi să vă fie ceva mai greu, din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Nu este cazul să fiți pesimist, un prieten vă ajută să rezolvați o problemă financiară dificilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 26 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5026 secunde