HOROSCOP

263
HOROSCOP - horoscop-1457704409.jpg

Articole recomandate

Berbec: Va fi o zi foarte agitată. În prima parte sunteți nevoit să refuzați vizita unui pri-eten. Vă pregătiți să plecați într-o călătorie, dar deveniți iritat când observați că lipsesc multe lucruri de care aveți nevoie.

Taur: Dimineață sunteți prost dispus, de aceea ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu. În caz contrar, riscați să iscați un conflict. Spre seară, lucrurile revin la normal.

Gemeni: Decât să suferiți în continuare de pe urma unei vechi erori, mai bine vă confruntați direct cu efectele acesteia și reparați ce se mai poate. Dacă nu mai e nimic de făcut, închideți acest capitol definitiv.

Rac: Calmul cu care gestionați detaliile pe care le aveți la dispoziție este o dovadă că v-ați maturizat. Reușiți să analizați toate situațiile la rece și ajungeți la cele mai înțelepte concluzii.

Leu: Vă îndoiți că visul cel mai arzător poate deveni realitate, dar dacă urmați căile corecte și alegeți mijloacele potrivite, aveți toate șansele ca planurile să meargă ca la carte.

Fecioară: Nu stați singur într-o astfel de zi frumoasă. Cu cât e mai multă lume în jur, cu atât vă luați gândurile de la problemele zilnice. O plimbare v-ar ajuta chiar mai mult decât vă imaginați.

Balanță: Luptați pentru dreptate și faceți tot ce se poate pentru a scoate la iveală adevărul. Atitudinea de justițiar este primită de cei din anturaj. Onestitatea de care dați dovadă vă ajută să restabiliți ordinea.

Scorpion: Atitudinea agresivă cu care se manifestă unele persoane vă deranjează. Chiar dacă astăzi multe persoane se joacă cu nervii dumneavoastră, nu trebuie să adoptați un comportament agresiv.

Săgetător: Ați așteptat mult timp să demarați o anumită acțiune, dar iată că așteptarea a meritat. Nu sperați totuși la rezultate foarte rapide, pentru că va fi un drum lung, dar la final veți obține ceea ce v-ați dorit.

Capricorn: Timiditatea nu vă lasă să vă manifestați în voie. Dar fără implicare și motivație, nimeni nu vă va oferi nimic pe tavă. Așadar, curajul este cheia spre o zi cu un final mulțumitor.

Vărsător: Discutați cu mai multe persoane despre un plan comun din care fiecare va avea de câștigat. Dacă vă uniți cu toții forțele și investiți ce aveți mai bun în voi, rezultatele finale vor fi excepționale.

Pești: Fără un sprijin adecvat, e greu de crezut că veți trece astăzi peste hopurile care vă apar în cale. Când vă uitați în jur, descoperiți că nu prea aveți pe cine să vă bazați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.4053 secunde