HOROSCOP

289
HOROSCOP - horoscop-1457611956.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai undă verde la distracție, căci week-end-ul este foarte aproape. După o săptămână în care ai fost foarte productiv, meriți un moment de relaxare. Grupul de prieteni se va reuni la propunerea ta.

Taur: Este posibil să primești o ofertă pentru o colaborare și ar fi bine să o analizezi pe toate fețele înainte de a da un răspuns. Șansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari.

Gemeni: Ești dornic să te implici în tot felul de activități, căci forma fizică îți permite. Ține cont, totuși, că inima ta este ceva mai sensibilă în această perioadă și nu exagera.

Rac: Interesul pentru chestiunile materiale va crește simțitor astăzi, când ți se va oferi ocazia să faci o investiție tentantă. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri. 

Leu: Te simți prins într-o capcană fără să ai soluții de a ieși din impas. Ai senzația că nu meriți tu ceea ce ți se întâmplă. Ai răbdare, îți vei lua revanșa curând. 

Fecioară: Indiferent de situația în care te afli, ideal ar fi să nu dai greș niciodată. Ar fi indicat să reiei negocierile cu persoane competente, care să te ajute să evoluezi.

Balanță: Vei avea parte de o zi extrem de agitată, cu evenimente care te vor ține cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu te vor privi personal. N-ar fi rău să acorzi ceva mai multă atenție sănătății. 

Scorpion: Aduci în discuție unele aspecte care te nemulțumesc și remarci că cei din jur nu sunt la fel de dornici să te asculte. Mulți fac glume pe seama ta, în timp ce alții nu înțeleg de unde vin toate acestea.

Săgetător: Faci o promisiune și ești pe cale să respecți totul. Chiar dacă persoanele cu care intri în contact nu sunt pe placul tău, vei avea parte de surprize plăcute din partea lor.

Capricorn: Te irită comentariile unui coleg de birou care nu face mai nimic, dar în schimb critică tot din jur. Nu reziști fără să îi spui ceea ce te deranjează, iar tonul tău este cât se poate de ridicat.

Vărsător: Oricât ai evita tu un moment sensibil, el tot va veni. Există situații care nu pot fi ocolite orice ai face, și acestea pot fi coincidențe nefaste.

Pești: Astăzi te focusezi pe starea ta de sănătate și refuzi să te implici în activități care te-ar solicita peste măsură. În cadrul unei reuniuni, s-ar putea să cucerești inima unei persoane deosebite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.0549 secunde