HOROSCOP

286
HOROSCOP - horoscop-1457961000.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești animat de o stare de bună dispoziție. Ai chef de muncă, ești în apele tale, și totul îți merge mai mult decât perfect. Acum este momentul să faci lucrurile importante, căci vei avea un succes răsunător.

Taur: Atmosfera din sânul familiei este cel mai frumos lucru care ți se întâmplă. Te bucuri din plin de aceste momente și ești dispus să repeți experiența cât mai des.

Gemeni: Nu te-ai ținut de promisiune, iar acest lucru te-a băgat în necaz. Un membru la familiei se dezice de încrederea pe care ți-o acordase și chiar începe să îți arunce vorbe urâte. Scuzele de rigoare nu vor funcționa.

Rac: Ai nevoie de bani, dar nimeni nu se oferă să te ajute. Ești un pic supărat, căci te gândești că tu i-ai ajutat când au avut nevoie. Dar acest lucru te va ambiționa și vei gândi un plan de afacere care să dea roade. Dar greul de abia acum începe.

Leu: Vrei să pleci departe, căci epuizarea psihică își spune cuvântul. Ai nevoie de un moment de respiro, iar efectul scontat va veni doar dacă vei pleca într-o călătorie mai lungă. Încearcă să rezolvi acest lucru.

Fecioară: Faci mai multe greșeli pe care însă nu le regreți. Și asta pentru că te ajută să evoluezi foarte mult. Este în interesul tău să devii din ce în ce mai bun și ai face absolut orice ca să obții admirația celor din jur.

Balanță: Starea de nervozitate te împinge la gesturi necugetate. Ai mare grijă pe cine jignești, căci s-ar putea să nu mai primești iertarea mult implorată. Unii oameni sunt greu de convins.

Scorpion: Începi ziua cu un ritual de relaxare, pentru că ai decis ca de azi să declari război total stresului. Deși programul tău încărcat nu îți permite să te distrezi, nu vei ezita să ieși la o plimbare cu câțiva prieteni.

Săgetător: Tinzi să nu crezi pe nimeni, pentru că ești obișnuit să faci lucrurile în ritmul tău, fără să apelezi la intervențiile celor din jur. Ai un aer de superioritate, care nu va fi pe placul persoanei iubite. Ia măsuri în acest sens.

Capricorn: Va fi o zi aglomerată, deși tu te așteptai să ai un program lejer. Vei pune accentul pe lucruri care să te ajute să îți rezolvi problemele cele mai importante. Timp de relaxare nu vei mai avea deloc, din păcate.

Vărsător: Primești o veste care inițial ți se pare deplasată. Recomandat ar fi să analizezi situația și să nu acționezi sub impulsul nervilor. Vei vedea că dacă ești mai calm lucrurile se vor așeza bine de la sine.

Pești: Ești dependent de tot ce înseamnă mișcare. Nu mai vrei să stai locului nici măcar o secundă. Decizi să iei măsuri în acest sens, căci știi că sănătatea este cea mai importantă pentru tine. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 12 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5135 secunde