Horoscop

212
Horoscop - horoscop-1458940876.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să primiți musafiri de departe și să fiți nevoit să vă schimbați complet programul. O rudă sau un prieten ar putea să vă solicite ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate.


Taur: În prima parte a zilei sunteți hotărât să rezolvați o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Dacă vi se propune participarea într-o afacere, vă sfă-tuim să o luați în considerare.


Gemeni: Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvați o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveți încredere în sfaturile lui și să vă temperați orgoliul. 


Rac: Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă și în relațiile cu parte-nerul de viață. Această stare de spirit pare să fie cauzată de un moment dificil în afaceri.


Leu: Este posibil să fiți anunțat că va trebui să faceți ore suplimentare la locul de muncă, din cauza unor lucrări importante care trebuie finalizate urgent.


Fecioară: Sunteți hotărât să rezolvați mai multe pro-bleme legate de cămin. Par-tenerul de viață vă acceptă inițiativele. Relațiile cu colaboratorii sunt excelente.


Balanță: Există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație destul de serios. Dacă sunteți pieton, circulați cu atenție și evitați traversările prin locuri periculoase!


Scorpion: În plan sentimental s-ar putea să simțiți nevoia de un scurt răgaz în care să vă detașați puțin și să analizați la rece evoluția relației. Atenție: persoana dragă ar putea interpreta greșit.


Săgetător: În cursul dimineții ar putea surveni evenimente neprevăzute care să vă oblige să întârziați față de programul stabilit anterior. 


Capricorn: O întârziere s-ar putea solda cu ratarea unei oportunități favorabile în afaceri. Nu merită să vă consumați, pentru că astăzi sunteți predispus la dureri de cap și chiar la accidente vasculare. 


Vărsător: În cursul dimineții s-ar putea să aveți multe dru-muri de făcut și să survină diverse întârzieri cauzate de incidente ne-prevăzute. Atenție: există riscul să pierdeți o sumă de bani din cauza neatenției.


Pești: S-ar putea să fiți in-dispus din cauză că ați făcut o investiție nerentabilă. Diverse încurcături și întârzieri ar putea să vă dea senzația că totul vă e potrivnic. 


(sursa: www.eastrolog.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 21 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 16 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 14 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 12 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3674 secunde