Noul Cod al Muncii, adaptat pe gustul patronilor

471
Noul Cod al Muncii, adaptat pe gustul patronilor - regulinoicodulmuncii-1458941036.jpg

Articole recomandate

• CONCEDIUL MEDICAL: Din acest moment nu mai acceptăm adeverința medicală a unui doctor prin care se adeverește că sunteți bolnav. 
Dacă puteți merge la doctor, înseamnă că puteți veni și la serviciu. 


• OPERAȚII CHIRURGI-CALE: Operațiile chirurgicale sunt interzise. Atâta vreme cât sunteți angajat la noi, veți avea nevoie de toate organele. Nu veți elimina nimic. Noi v-am angajat intact. În cazul în care eliminați un organ, vom con-sidera acest lucru indisciplină la locul de muncă. 


• ZILE ÎN FOLOS PERSONAL: Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sâmbătă și duminică. 


• ZILE DE CONCEDIU: Toți angajații vor primi concediul în aceeași perioadă a anului. Zilele de vacanță sunt după cum urmează: 1 ianuarie și 25 decembrie. 


• ZILE LIBERE PENTRU ÎNMOR-MÂNTĂRI: Aceasta nu e o scuză să lipsiți de la serviciu. Oricum nu mai puteți face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morți. În cazurile rare în care un angajat va fi nevoit să participe la înmormântări, acestea se vor programa seara târziu. Suntem bucuroși să vă permitem să lucrați în pauza de prânz pentru a putea pleca mai devreme, cu condiția să vă terminați însărcinările pe ziua respectivă. 


• ABSENȚA CAUZATĂ DE PROPRIUL DECES: Acest incident poate fi acceptat ca scuză. În orice caz, este necesar un preaviz de 2 săptămâni precum și pregătirea unui înlocuitor care să vă preia atribuțiile. 


• FOLOSIREA TOALETELOR: Mult prea mult timp se petrece la toaletă. În viitor se va merge la toaletă în ordine alfabetică. Spre exemplu, angajații al căror nume începe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, și așa mai departe. Dacă nu vă puteți deplasa în timpul alocat, veți fi nevoiți să așteptați până a doua zi când sunteți programați. În situații de maximă urgență, angajații pot face schimb de locuri între ei. Supervizorii ambilor angajați implicați în schimb trebuie să aprobe această schimbare în scris. În plus, acum există o res-tricție de 3 minute de staționare în toalete. La sfârșitul celor 3 mi-nute se va declanșa o alarmă, hârtia igienică se va retrage automat, ușa de la toaletă se va deschide și contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicată în ziarul intern al companiei la rubrica "Acte de indisciplină". 


• PAUZA DE MASĂ: Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauză de masă, deoa-rece trebuie să mănânce mai mult pentru a arăta sănătoase. Persoanele cu greutate normală vor primi 15 minute pauză de masă, pentru a-și păstra silueta. Per-soanele supraponderale vor primi 5 minute pauză de masă, deoarece este suficient pentru a lua o pastilă de slăbit. 


Vă mulțumim pentru loialitatea arătată față de companie. Suntem aici pentru a asigura o experiență pozitivă angajaților. Orice întrebări, comentarii, nelămuriri, plângeri, reclamații, frustrări, iritări, supărări, insinuări, acuzații vor fi adresate în altă parte. Vă dorim o săptămână plăcută! Conducerea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Fun : Meniu de lux la restaurant
Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 24 Martie 2016
Stire din Fun : Secretul căsniciei fericite
Pagina a fost generata in 0.4314 secunde