Horoscop

213
Horoscop - horoscop-1459360528.jpg

Articole recomandate

Berbec: O vorbă din popor spune că pofta vine mâncând. Ești în criză de timp, în consecință vei face tot ce îți stă în putere pentru a te pune la punct cu sarcinile de serviciu.


Taur: Sfaturile unui prieten apropiat se dovedesc a fi foarte utile, deși inițial le-ai cam reprimat. Nu mai spune verde în față tot ce te deranjează, căci riști să fii dat la o parte. Diplomația ar trebui să fie cheia unei reușite, cel puțin în cazul tău. 


Gemeni: Ești prea efervescent și te aventurezi în discuții care nu-și au rostul. Vrei să pari mai inteligent, dar atenție! Nu intra în competiție cu cei care te pot pune la pământ. Asta dacă nu vrei să intri într-o depresie de zile mari. 


Rac: Există persoane care tot încearcă să te manipuleze, dar nimic nu este precum pare. Indicat ar fi să analizezi minuțios toate căile de atac și abia atunci să faci un plan. Nu te lua după gura lumii, căci riști să devii mult prea patetic. Urmează-ți instinctul, pentru că este cea mai bună cale. 


Leu: Ai de făcut o multitudine de schimbări în casă, plecând de la decor și continuând cu piesele de mobilier. Cu toate că ai pus cap la cap toate informațiile, partenerul de viață îți reproșează că nu te descurci deloc. Încearcă să-ți păstrezi calmul. 


Fecioară: Ai de primit o sumă importantă de bani, dar nu știi cum să ceri. Ar fi bine să începi să devii un pic mai curajos, căci ai obligații prea multe, dar puține beneficii. Ar fi indicat să te pui pe primul plan, pentru că ai cu ce să te mândrești. 


Balanță: O problemă care ține de relația de cuplu își găsește rezolvare în cel mai scurt timp. De aceea, trebuie să fii încrezător și să nu-ți pierzi răbdarea. Căci la capitolul acesta nu stai deloc așa cum ar trebui.


Scorpion: Traversezi o perioadă proastă din punct de vedere financiar, dar asta nu înseamnă că nu te vei descurca să îți achiți datoriile aferente. Pe viitor, ai grijă să nu te mai lași păcălit de oferte și să dai toți banii pe produse de care nu ai nevoie. 


Săgetător: Te gândești serios înainte de a-ți pune semnătura pe un nou contract de muncă. Analizezi cu mare atenție și interes toate avantajele și dez-avantajele, astfel încât decizia luată să fie cea corectă. 


Capricorn: Ai o problemă și nicio soluție. Te vezi pus în situația de a da cu banul pentru a alege o variantă. Nu ești în temă cu multe aspecte, de aceea îți este greu să fii la înălțime. Documentarea te va ajuta să te descurci mai bine. 


Vărsător: Pe plan profesional se anunță investiții noi, proiecte intere-sante și oportunități de avansare. Visezi la un salariu mai mare, drept urmare cauți peste tot soluții eficiente. Nu te aventura în treburi la care nu te pricepi.


Pești: Iei un împrumut de la bancă pentru că vrei să intri în afaceri. Ce nu știi este că trebuie să fii foarte atent cu cine te asociezi. Dacă vei găsi un sponsor pe măsură, vei scăpa de chin. O situație care 
te-a ținut pe loc se rezolvă de la sine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 29 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 28 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 25 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 21 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3617 secunde