Horoscop

237
Horoscop - horoscop-1459771168.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai mare nevoie de un moment în care să îți aduni gândurile, deoarece simți că presiunea este prea mare și nu reușești să faci față nici măcar lucrurilor simple. Tehnicile de relaxare ar putea fi soluția optimă.

Taur: Te uiți la ceas din minut în minut și te enervezi foarte tare când vezi că nu primești acel răspuns care te cam ține pe loc. Arzi de nerăbdare să te reîntâlnești cu cineva care te cam face să zâmbești în ultimul timp.

Gemeni: Dacă vrei ca cei din jur să se comporte cu tine în cel mai frumos mod, trebuie să știi că și tu, la rândul tău, trebuie să fii mai îngăduitor și mai receptiv la problemele celor din jur.

Rac: Ai în plan o vacanță alături de persoana iubită, dar nu ai idee unde și când. Acest eveniment va consolida relația cu persoana iubită. Certurile din ultimul timp v-au cam îndepărtat.

Leu: Precauția este baza. Ai mare grijă să nu dai aprobare pentru lucrurile pe care ai putea să le regreți mai târziu. Este foarte probabil să afli lucruri care să te lase cu gura căscată.

Fecioară: Ai ajuns la concluzia că distracția este obositoare. Și totuși insiști să faci niște lucruri care nu sunt bune pentru sănătatea ta. În general, aprilie este luna care te extenuează.

Balanță: Cheful tău de muncă este zero, azi. Nu înțelegi ce se întâmplă cu tine, dar nu mai vrei să faci nimic. Oboseala s-a instalat, e clar. Ai nevoie de odihnă și de relaxare.

Scorpion: Visezi la o vacanță romantică alături de persoana iubită, dar când vei afla că aceasta nu reușește să obțină concediu devii irascibil. Totuși, lucrurile se vor rezolva în favoarea ta.

Săgetător: Pledezi pentru sănătatea ta mai mult decât pentru orice altceva. Iei decizii care să te ajute să progresezi și faci orice ca să crești în ochii șefilor. Colegii nu văd bine această atitudine.

Capricorn: Primești o veste bună. Este adevărat, o așteptai de foarte mult timp, dar s-a ivit exact în momentul în care ești demoralizat. Ia lucrurile ca atare, nu grăbi nimic.

Vărsător: Luna a început cu multe cheltuieli, dar acum, pur și simplu ai ajuns la fundul sacului. Deciziile privitoare la bugetul familiei sunt luate cu multă atenție, pentru că riști să devii dator și nu mai vrei asta.

Pești: Nelămuririle pe care le ai vizavi de o problemă cu care se confruntă subalternii tăi vor fi rezolvate, dar doar cu ajutorul tău. Când ai alte atribuții tinzi să scapi din vedere esențialul. Nu te mai abate de la îndatoririle tale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 02 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 01 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 30 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 29 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 28 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 25 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2076 secunde