Luptă acerbă! Șapte candidați pe loc, la școlile de poliție

430
6
Luptă acerbă! Șapte candidați pe loc, la școlile de poliție - luptaacerba-1512748236.jpg

Articole de la același autor

Iubesc legea, vor să acționeze doar în interesul persoanei și al comunității din care fac parte, precum și în sprijinul instituțiilor statului, să fie mâna de fier care le dă încredere cetățenilor. 


Vorbim despre cele peste 12.000 de persoane care își doresc să fie polițiști, și care s-au înscris la concursul de admitere pe care școlile de poliție îl organizează în ianuarie. 


Până pe 5 decembrie, cât a fost termenul limită, pe cele 1.600 de locuri la școlile de agenți de poliție s-au înscris 12.077 de candidați (10.404 de candidați pe 1.300 de locuri, la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina și 1.673 pe 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca).


În această perioadă, candidații susțin testarea psihologică urmând ca, în perioada 13 - 21 ianuarie 2018, Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina și Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca să organizeze concursul de admitere.


Pe de altă parte, evaluarea performanței fizice a candidaților la școlile de poliție se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălțimea candidaților a fost abrogat. Durata studiilor, de această dată, este de 1 an.


Comentează știrea

Agentul
9 decembrie 2017
termic

Ar trebui sa avem salarii mai mari la infirmiere, la medici, la invatatori, la profersori, nu la politie cu studii de un an ... Daca anul ala, cat a ajuns acum scoala, se poate numi de studiu..

Alex
9 decembrie 2017
Esti un idiot!!!

Nu sunt politist, dar tu esti un idiot, deoarece astia care zici tu ca nu au scoala, vegheaza sa poti dormii tu linistit in prostia ta.

Constantean
9 decembrie 2017
numai..

Revealed: Romanian brothers who tied up woman with shoelaces before raping her had arrived in Britain just weeks earlier with no alerts raised

Garcea
9 decembrie 2017
Lupta acerba ca sa iasa ce ?

Politisti fara lege de partea lor si bataia de joc a infractorilor ...asta se alege de iei !

Cred
9 decembrie 2017
Examene

Acesti tineri vor sa-si sacrifice tineretea in lupta cu infractionalitatea,nu..? Stiu ce salarizari au,stiu ce-i asteapta,in nici un caz o viata linistita,si totusi vor sa fie politisti...!

O
9 decembrie 2017
Pla

Cat mai e spaga la admitere subofiteri si ofiteri ??

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Eveniment : A venit frigul, se fură mai mult lemn!
Pagina a fost generata in 0.5186 secunde