Luptătorul K1 Florin Ilie, urmărit de Poliție după ce a refuzat să oprească și a lovit un agent

166
Luptătorul K1 Florin Ilie, urmărit de Poliție după ce a refuzat să oprească și a lovit un agent - florinilie93127000-1396453838.jpg

Articole recomandate

Luptătorul K1 Florin Ilie a refuzat să oprească în trafic, astăzi, la semnalele unui echipaj de Poliție din Timișoara și a fost urmărit de polițiști, iar la un moment dat a oprit mașina, a încercat să fugă și l-a lovit pe unul din agenți, în final fiind prins în urma intervenției trupelor speciale.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Ionuț Bocancea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că polițiștii au tras, miercuri, un foc de avertisment pentru prinderea luptătorului K1 Florin Ilie care fugise de agenții care au vrut să îl oprească în trafic pentru un control de rutină.


"Un echipaj de Poliție a vrut să îl oprească pe Florin Ilie cu un semnal regulamentar. Acesta nu a oprit, astfel că echipajul a pornit în urmărirea lui. Pe Calea Girocului (cartier situat în sudul municipiului Timișoara - n.r.) cel urmărit a oprit mașina și a fugit printre blocuri. Unul dintre polițiștii din echipaj l-a ajuns din urmă, fiind lovit în zona feței de cel pe care îl urmărea. Colegul a tras un foc de avertizare în aer și a cerut intervenția trupelor speciale", a declarat Bocancea.


Potrivit sursei citate, luptătorul K1 a fost prins, în final, apoi a fost dus la sediul Poliției Timiș, unde urmează să fie audiat, scrie mediafax.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7446 secunde