MAE a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia

420
1
MAE a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia - 55d86a79682ccf2179a2ec37-1440248838.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Greciei că, începând de sâmbătă, se vor produce furtuni puternice în regiunile Macedonia centrală și estică, Tessalia, insulele Sporades, Tracia, nordul insulei Evia și alte zone din partea continentală estică.



Secretariatul General elen pentru Protecție Civilă recomandă șoferilor să evite deplasările în zonele cu risc de furtună, potrivit unui comunicat al MAE, citat de Agerpres.

Avertizările cu privire la schimbarea vremii au fost transmise de Serviciul de Meteorologie elen (EMY), informează sursa citată.

MAE recomandă cetățenilor români să consulte pagina de internet a ministerului — www.mae.ro și le reamintește celor care se deplasează în străinătate că au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță", care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.



Comentează știrea

consuela
22 august 2015
URGENT

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii trimitand mesajul PROIECT la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Pleci în Belgia? Mare atenție!
Pagina a fost generata in 0.4175 secunde