MAE: Autoritățile franceze verifică dacă există cetățeni români printre victimele atacurilor de la Paris

179
MAE: Autoritățile franceze verifică dacă există cetățeni români printre victimele atacurilor de la Paris - mae-1447456295.jpg

Articole recomandate

Ambasada României la Paris a întreprins, în regim de urgență, demersurile legale pe lângă autoritățile franceze competente pentru a obține informații suplimentare și pentru a verifica dacă printre victimele atacurilor de la Paris se află și cetățeni români, informează sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe al României într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.


CITEȘTE ȘI Video. TEROARE ÎN PARIS. Atacuri teroriste simultane! Atentat și pe Stade de France! ZECI DE MORȚI! Președintele era pe stadion!



Verificările sunt în curs, iar misiunea diplomatică română este în legătură permanentă cu autoritățile locale în acest caz.

Cel puțin 60 de oameni au fost uciși în mai multe atacuri care au avut loc vineri seară la Paris, potrivit postului francez de televiziune BFM. Mai multe explozii au fost auzite în apropierea stadionului unde se disputa o partidă amicală de fotbal între Franța și Germania, iar mai multe persoane au fost luate ostatice într-o sală de concerte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4807 secunde