Concurs Magaziile de la "Dobre și Fiii" au luat foc

1568

Articole de la același autor

Ieri dimineață, la două dintre magaziile aparținând SC "Dobre și Fiii" SRL, de pe strada Interioară 3, din Constanța, a izbucnit un incendiu violent care a creat panică printre angajații firmei și cei ai societăților care își au sediul în vecinătate.
Toate persoanele au fost evacuate și, din fericire, nu au existat victime omenești. La fața locului s-au deplasat două mașini ale Detașamentului Constanța Oraș din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" Constanța. Pompierii militari s-au luptat trei ore cu fumul dens și flăcările care puteau cuprinde fabrica de pâine aflată în imediata apropiere.
Proprietarul fabricii de pâine, consilierul local Mircea Dobre, a declarat că nu își poate explica din ce cauză a izbucnit incendiul, care s-a extins de la un depozit spre alte două magazii din incinta fabricii.
După stingerea incendiului, administratorii societății au început să facă inventarul pierderilor. Printre acestea se află: patru mașini de spălat, două aparate de aer condiționat, aproximativ 1.000 de kg ambalaje din carton și mase plastice, 80 de bucăți de polițe din lemn, două compresoare, două anvelope de combină, două cântare. Din fericire, fabrica a fost salvată. Cuantumul pierderilor urmează a fi stabilit de către conducerea societății.
Pe de altă parte, specialiștii ISU Dobrogea efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea incendiului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6474 secunde