Bărbat prins cu peste o tonă de motorină de contrabandă

442

Articole de la același autor

Sâmbătă, 24 mai a.c., în jurul orei 23,30, lucrători din cadrul Sectorului PF Hârșova au oprit în zona kilometrului fluvial 294 al Dunării, în apropierea localității Topalu, județul Constanța, o autoutilitară despre care existau informații că este implicată în transportul ilegal de motorină.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției de Frontieră Constanța, agent Marius Niculescu, la volanul autovehiculului se afla Dan Dina, de 36 de ani, din comuna Ciobanu, județul Constanța, care transporta 1.100 litri de motorină, depozitată în cinci butoaie de tablă, fără a poseda documente de proveniență a mărfii. Bărbatul a declarat oamenilor legii că a cumpărat motorina de la persoane necunoscute, în schimbul sumei de 2.500 lei.
Polițiștii de frontieră au prelevat probe de motorină de la două nave aflate în zonă, un remorcher și un împingător, ambele sub pavilion românesc, deoarece există indicii că motorina găsită în autoutilitară ar proveni de la cele două nave. Cantitatea de motorină a fost ridicată și depozitată la sediul SPF Hârșova în vederea continuării cercetărilor.
Pe numele bărbatului a fost întocmită o lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la delapidare.
Reamintim că, în urmă cu o săptămână, polițiștii de frontieră au reușit să depisteze trei indivizi care transportau cu o ambarcațiune cantitatea de 280 de litri de motorină fără a deține documente justificative.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2731 secunde