Magazin spart, lângă Gara Constanța. Doi dintre hoți sunt căutați

263

Articole de la același autor

Alarma s-a dat în jurul orei două, în noaptea de duminică spre luni (21 spre 22 septembrie), când trei indivizi au spart un magazin din zona Gării Constanța. Aceștia veniseră "înarmați": cu clește tip gură de lup, cu șurubelnițe și o rangă. Conștient de faptul că poate atrage hoții, proprietarul magazinului avea montat un grilaj în dreptul ușii de acces, asigurat cu lacăt. Hoții i-au venit însă de hac, au spart ușa și au furat sute de cartele telefonice, zeci de telefoane mobile, două tablete și alte bunuri. Spre ghinionul lor, agenții firmei de pază cu care magazinul avea încheiat contract au ajuns în zonă în doar câteva minute și i-au surprins în flagrant. Pe unul dintre suspecți au reușit să-l prindă și să-l imobilizeze până la sosirea patrulei de poliție, în vreme ce ceilalți doi suspecți s-au făcut nevăzuți. Agenții au recuperat, de asemenea, și o mare parte din bunurile furate, căci la fața locului a rămas și Matizul cu care hoții veniseră la furat. Autoturismul era cu ușile deschise, semn că indivizii au fost prinși chiar în momentul în care încărcau bunurile. În interior au fost găsite 178 de cartele telefonice, 27 telefoane mobile diferite mărci și două tablete electronice. 


"Valoarea totală a prejudiciului creat este de 9.500 de lei, din care s-au recuperat bunuri în valoare de 7.000 de lei", a precizat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. 


Ieri, suspectul prins a fost audiat de anchetatorii din cadrul Secției 3 Poliție. Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 29 de ani, recidivist: el a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Furt din supermarketul Kaufland
Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Arestat pentru furtul unui telefon
Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Prins în timp ce fura din supermarket
Pagina a fost generata in 0.7342 secunde