Magistrații, încurajați cu prilejul Zilei Justiției

171
Magistrații, încurajați cu prilejul Zilei Justiției - klaus-1467554429.jpg
Integritatea și cinstea sunt așteptate în conti-nuare de la politicieni, de la aleșii locali și de la toți cei care fac parte din administrație, susține președintele Klaus Iohannis în mesajul transmis de Ziua Justiției. 


"În acest proces de consolidare a justiției, vreau să vă asigur că aveți în mine un partener de dialog și un susținător ferm pentru toate reformele care garantează lupta anticorupție. Faptul că au existat cazuri izolate în care au fost aleși primari cercetați, chiar condamnați pentru corupție nu înseamnă în niciun caz diminuarea sprijinului cetățenilor pentru lupta anticorupție. Integritatea și cinstea sunt în continuare așteptate de la politicieni, de la aleșii locali și de la toți cei care fac parte din administrație", a susținut șeful statului, în mesajul citit, ieri, de consilierul prezidențial Simina Tănăsescu, la evenimentul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii cu prilejul Zilei Justiției, informează Agerpres. 


Potrivit lui Iohannis, prin activitatea specifică, justiția construiește sentimentul de dreptate în rândul membrilor comunității, protejând "cel mai de preț câștig al democrației" - drepturile și libertățile fundamentale ale individului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3806 secunde