Mai puţine cozi pe Autostrada Soarelui. Pasaj superior la Drajna şi magistrală de cale ferată Bucureşti - Constanţa

515

Articole de la același autor

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat contractul pentru proiectarea și execuția pasajului denivelat superior DN 21 de la Drajna. 
Contractul „Proiectare și Execuție Pasaj denivelat superior DN 21, km 105+500” a fost câştigat de S.C. Arcada Company S.A.. Valoarea contractului este de 98.120.978,01 lei fără TVA. Traseul are o lungime de 2739 m, din care pasaj denivelat 305 m. Finanțarea este realizată din  Fonduri Europene Nerambursabile. Durata contractului este de 24 de luni, din care şase luni perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni.
„Încă o veste bună: astăzi s-a semnat contractul pentru pasajul de la Drajna peste DN3A Lehliu-Fetești și magistrala de cale ferată București-Constanța. Astfel, vom scăpa de cozile la trecerea la nivel cu calea ferată și timpii mari de așteptare pe relația Slobozia - autostrada A2 - Călărași. 
Proiectul are o lungime de 2,7km pe traseu nou, dintre care pasajul propriu-zis are o lungime de aprox. 300 de metri. Termenul contractual este de şase luni pentru proiectare şi 18 luni pentru execuție, dar avem promisiunea constructorului că va face toate eforturile pentru a finaliza în avans față de termen”, a anunţat şi ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8887 secunde