MAI: Șeful Poliției de Frontieră, Victor Ștefan Ivașcu, demis după fuga lui Cătălin Cherecheș

429
MAI: Șeful Poliției de Frontieră, Victor Ștefan Ivașcu, demis după fuga lui Cătălin Cherecheș - sefpolitiadefrontierademiteresca-1701096143.jpg

Articole de la același autor

Șeful Poliției de Frontieră, Victor Ștefan Ivașcu, a fost demis duminică seara, după ce primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fugit vineri din țară prin Vama Petea folosind documentele unei rude la frontieră. De asemenea a fost demis și șeful IPJ Maramureș și a fost schimbată conducerea Academiei de Poliție.


“Eliberarea din funcția de Inspector General al Poliției de Frontieră a chestorului de poliție Victor Ștefan Ivașcu, cu acordul acestuia, și asigurarea continuității conducerii, prin efectul legii, de către Inspectorul General Adjunct, chestor de poliție Cornel Laurian Stoica”, se arată în comunicatul ministerului de Interne, condus de Cătălin Predoiu.


MAI argumentează că schimbările au fost efectuate pentru a „susține restabilirea unui nivel înalt de eficiență managerială și profesională, precum și a încrederii cetățenilor în lege și autorități”.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7095 secunde