Mamă condamnată la închisoare pentru că și-a "servit" fiica amantului

770
1
Mamă condamnată la închisoare pentru că și-a

Articole de la același autor

O femeie din Cernavodă a fost condamnată la închisoare pentru că, deși știa că fiica ei de 14 ani a fost transformată de amant în obiectul plăcerilor lui sexuale, nu a luat atitudine și nu l-a reclamat autorităților. La ani grei de închisoare a fost condamnat, de asemenea, și amantul-violator.


În luna octombrie a anului trecut, un bătrân din Cernavodă s-a prezentat la Poliție și a reclamant chinul prin care trecea nepoata lui, Daniela, la acea dată în vârstă de 14 ani. Fata îi povestise cum amantul mamei ei, Florin Dobrescu, în vârstă de 37 de ani, a bătut-o și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. Cercetările efectuate de polițiști și de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au scos la iveală o poveste sordidă: bărbatul era căsătorit și locuia în aceeași clădire împreună cu soția și cu cei patru copii pe care-i aveau împreună, dar și cu amanta, Mihaela Lapadatovic, și cu fiica acesteia, Daniela. În luna septembrie a anului trecut, profitând de faptul că amanta lipsea din localitate, bărbatul a bătut-o pe fiica acesteia și a violat-o. Ulterior, a continuat să-și satisfacă poftele sexuale cu minora, prin violență și amenințări. 


Suspectul a fost acuzat de viol în formă continuată și arestat. De asemenea, anchetatorii au pus-o sub acuzare și pe mama minorei, pentru rele tratamente aplicate minorului, căci în timpul anchetei a ieșit la iveală că femeia știa de drama prin care trece minora dar a preferat să închidă ochii. 


În timpul anchetei, în apărarea sa, bărbatul a invocat că ar suferi de o boală psihică. În ciuda încercărilor sale, magistrații nu l-au crezut. Iar ieri, Tribunalul Constanța l-a condamnat pe Florin Dobrescu la 20 de ani de închisoare cu executate. Totodată, judecătorii au luat decizia ca și mama minorei să fie condamnată la cinci ani de închisoare, pentru tăcerea ei. 
Mai mult, cei doi vor trebui să-i plătească daune morale copilei: bărbatul în cuantum de 20.000 de lei, iar mama, în valoare de 10.000 de lei.  Sentința nu este definitivă, poate fi atacată cu apel.




Comentează știrea

nae
12 decembrie 2013
judecata de telenovela

Cum ma capcaunilor ....unul a luat ieri 13 ani ptr crima si asta 20 ani ptr o gaura care tot acolo e fara alte stricaciuni,se vede ca a fost o judecatoare care are o fiica in dotare si a dat fara numar cu patima.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5342 secunde