Managerul Spitalului Cernavodă, sub lupa procurorilor!

232
1
Managerul Spitalului Cernavodă, sub lupa procurorilor! - ginecologniculescu-1435601533.jpg
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus față de managerul Spitalului Orășenesc Cernavodă, Marius Ion Sponoche, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile fiind acuzat de comiterea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Anchetatorii spun că Sponoche și-a îndeplinit în mod defectuos atribuțiunile de serviciu și a cauzat un prejudiciu spitalului de aproape 37.000 de lei. Potrivit anchetatorilor, în cadrul unor renovări ale spitalului, Sponoche a primit oferte de la mai multe societăți de profil. Ulterior, acesta s-a înțeles cu administratorul unei alte societăți și i-a dat acestuia oferta făcută de una dintre celelalte firme, condiția fiind aceea că lucrarea îi va fi destinată fir-mei care oferă cel mai mic preț. "Prin aceste demersuri frauduloase, SC CSN SRL reprezentată în fapt de inculpatul C.I. s-a folosit în mod ilegal de contraoferta SC UPC, oferind un preț mai mic decât cel oferit de SC UPC SRL, respectiv 36.476,75 lei față de 38,340.42 lei (fără TVA), câștigând astfel fraudulos, prin informații la care nu putea avea acces, atribuirea directă a lucrării respective, conform notei de fundamentare fără număr de înregistrare aprobată de inculpatul S.M.I., prin care s-a propus prețul «cel mai mic», cu consecința cauzării în patrimoniul Spitalului orășenesc Cernavodă a unui prejudiciu calculat în principal la 36.476,75 lei (fără TVA) reprezentând suma de bani plătită de Spitalul orășenesc Cernavodă ca urmare a obținerii fraudulos a lucrării de către SC CSN SRL", au precizat procurorii din Medgidia. În același dosar este cercetat de anchetatori și administratorul societății care a efectuat lucrarea. 

Comentează știrea

rodica
30 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0812 secunde