MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI

135
MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI - 14532thumb1443509569144725980214-1550824945.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Constanța, beneficiind de sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Imigrări Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru comiterea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc, fapte comise pe teritoriul Germaniei.


La data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I..P.J. Constanța cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Imigrări Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, cetățean german, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile germane.


Pentru depistarea acestuia, polițiștii români au beneficiat de date și informații suplimentare oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.


La data de 21 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru confirmarea mandatului internațional de arestare și predarea ulterioară către autoritățile judiciare germane conform procedurilor privind cooperarea polițienească în materie penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8206 secunde