MApN: "Armata devine obligatorie, de azi! Începem săptămâna în forță cu o veste mult așteptată"

5115
MApN:

Articole recomandate

Ministerul Apărării Naționale a pregătit o păcăleală de 1 aprilie pentru tinerii români, pe care i-a anunțat că de azi Armata devine obligatorie.


"Bună dimineața‼ Armata devine de astăzi obligatorie‼ Începem săptămâna în forță cu o veste mult așteptată. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 vor primi toate detaliile în timp util", a transmis luni dimineață MApN pe Facebook.

Postarea a deschis o nouă dezbatere cu privire la reintroducerea obligativității armatei în România. Pe lângă cei care au luat mesajul ca pe o glumă de 1 aprilie, au fost și internauți care cred că tinerilor le-ar prinde bine o astfel de instrucție

"Știu că e 1 aprilie, DAR să știți că ar fi mult mai bine. Sunt tare aerieni copilașii (că bărbați nu le pot spune) din ziua de azi. Armata te punea pe picioare, te responsabiliza, te organiza, te disciplina! Respect Armata României!", a fost unul dintre mesaje.

"Din păcate e doar de 1 aprilie. Ar fi bine să redevină obligatorie, să mai iasă bărbați din neamul ăsta și să mai avem și noi o armată care să nu mai bântuie prin lume, prin războaie care nu sunt ale noastre", a fost un alt mesaj.


"Bună asta. Bravo! Păcat ca- i o păcăleală.

Doamne ajută să fie obligatorie în viitor...", scrie, de asemenea, un alt utilizator.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3867 secunde