MApN vrea să cumpere peste o sută de tone de cartofi pentru șase unități militare

2998
MApN vrea să cumpere peste o sută de tone de cartofi pentru șase unități militare - cartofi-1325076278.jpg
Ministerul Apărării Naționale intenționează să cumpere, pentru anul viitor, pentru șase unități militare, peste o sută de tone de cartofi, cu o valoare estimată de aproape 150.000 de lei, conform unei cereri de ofertă publicată pe SEAP, citată de Mediafax.

Potrivit anunțului, MApN inteționează să cumpere 114 tone de cartofi de calitatea I, cu o puritate biologică de minimum 95%, pentru șase unități militare din Constanța, Mangalia, Tulcea și Brăila, valoarea estimată fiind de 148.200 lei.

Conform caietului de sarcini, calibrul cartofilor, care va fi măsurat cu sită cu ochiuri pătrate, trebuie să fie de minimum 45 mm, însă se admit 3% (masă) tuberculi cu diametrul cu 5 mm sub calibrul minim.

De asemenea, tuberculii trebuie să fie întregi, uscați, sănătoși, tipici soiului, cu pielița suborificată, fără umiditate exterioară anormală, fără gust și miros străin, fără defecte interne, fără vătămări mecanice sau produse de insecte și rozătoare, neînverziți.

Cartofii trebuie să fie ambalați în saci de rafie, fără valoare, tip plasă, cu greutatea de până la 35 kg, astfel încât să se asigure o protecție convenabilă produselor, se mai arată în documentație.

Câștigătorul licitației electronice va răspunde pentru calitatea produselor în cadrul termenului de garanție sau în cazul viciilor ascunse, iar produsele depreciate în perioada de garanție vor fi înlocuite gratuit de furnizor.

Livrările se vor efectua lunar, în baza comenzilor transmise de reprezentantul autorizat al autorității contractante.

Evaluarea ofertelor în vederea încheierii unui acord cadru pentru achiziționarea cartofilor va fi făcută până pe 30 decembrie 2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3722 secunde