15 ani de activitate a Fundației "Callatis ’96"

Ioana Olărașu a primit Trofeul "Omul Anului" 2011 de la deputatul Zanfir Iorguș

598
Ioana Olărașu a primit Trofeul
Sâmbătă seara, la Hotel "Saturn", a avut loc Balul de Crăciun al Fundației "Callatis ’96". Evenimentul s-a derulat cu un dublu scop: strângerea de fonduri pentru proiectele sociale, culturale, educative și sportive pe care fundația le va derula anul viitor, dar și sărbătorirea a 15 ani de la înființarea organizației.
La acțiune, au fost prezenți prefectul județului Constanța, Claudiu Iorga Palaz, președintele fondator al Fundației "Callatis ’96", deputatul Zanfir Iorguș, președintele actual al organizației, dr. Laura Maria Condur, vicepreședintele Daewoo Mangalia, Vasile Iorga, liderul UNPR Constanța, George Lipoveanu, cadre medicale și didactice, personalități ale societății civile din Mangalia.
La cei 15 ani de activitate a Fundației "Callatis ’96", președintele fondator, Zanfir Iorguș, a ținut să mulțumească tuturor membrilor care au susținut, prin voluntariat, acțiunile organizației.
"Vă mulțumesc că ați crezut în acest ideal, pentru că nimic nu e mai frumos pe lume decât să dăruiești celui aflat în nevoie. Scopul Fundației «Callatis ‘96» a fost atins. Sunt 15 ani în care am derulat proiecte unice în România, dar și în lume, pentru care fundația nu a solicitat, niciodată, niciun ban de la bugetul local sau de stat", a arătat fondatorul Fundației "Callatis ’96", Zanfir Iorguș.
În cadrul balului, a fost păstrat un moment de reculegere pentru cele două membre ale fundației, dispărute în ultimii doi ani: înv. Elena Alexe (care a deținut și funcția de președinte al Organizației "Salvați Copiii" Mangalia) și pictor Rodica Deliman.

Plachete jubiliare pentru membrii marcanți ai fundației
La 15 ani de la înființarea Fundației "Callatis ‘96", au fost oferite plachete jubiliare. Astfel, au primit recunoașterea pentru implicarea, de-a lungul timpului, în acțiunile fundației, Compania Daewoo Mangalia Heavy Industries, Virgina Vlad (primul președinte al fundației), Ionuț Vaida, Rodica Paraschiv, Cornelia Boantă, Linica Stan, Alina Dragomir.
O premieră a trofeelor fundației l-a constituit Premiul "Educatorul anului", primit anul acesta de învățătoare Olga Bulboacă, ai cărei elevi s-au făcut remarcați prin rezultatele excepționale la învățătură.
Trofeul "Omul anului" 2011 a fost înmânat de către Zanfir Iorguș Ioanei Olărașu, fostă elevă a Liceului Teoretic "Callatis".
Ioana a obținut, la Bacalaureatul de anul acesta, unica notă de 10 din județul Constanța, fiind în prezent studentă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității București. Ioana Olărașu le-a mulțumit, pentru rezultatele excelente la învățătură, atât părinților ei, cât și educatorilor, care au îndrumat-o și au impulsionat-o să meargă mai departe, iar pentru trofeul obținut, Fundației "Callatis".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.368 secunde