Marea și-a luat tributul. Doi turiști s-au înecat ieri

286
Marea și-a luat tributul. Doi turiști s-au înecat ieri - mareasialuattributul-1440696832.jpg
Vacanța la mare s-a terminat tragic pentru doi turiști care și-au găsit sfârșitul în apele Mării Negre. În jurul orei 16.00, polițiștii au fost anunțați că în stațiunea Olimp, în zona terasei "Delfinul", o persoană a fost găsită în apa Mării Negre în stare de inconștiență. La fața locului au ajuns cadrele medicale și au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic și au declarat decesul. Anchetatorii au stabilit că victima se numește Claudiu Petruț Crăciun, de 40 de ani, din București. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. 


După numai câteva ore, un alt apel la 112 anunța că în stațiunea Costinești este o altă persoană înecată. O autospecială din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța s-a deplasat la adresa indicată și în scurt timp și-a făcut apariția și un elicopter SMURD. 


Bărbatul intrase în apă împreună cu fiul său și nu a mai ieșit la suprafață. El a fost scos din valuri de un martor. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă a fost în zadar. Victima, Vasile Condurachi, de 59 de ani, din Iași se afla în vacanță cu familia. Autopsia va stabili cauza decesului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4387 secunde